TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

Ralph Lauren er et ikonisk brand, der er kendt
verden over for at tilbyde unikke, kvalitetsrige
produkter til mænd og kvinder. Sortimentet
tæller et væld af velduftende parfumer og
deodoranter, der er beklædt med den
karakteristiske polospiller.

3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM RALPH LAUREN

Ralph Lauren

Fresh, invigorating and memorable

Ralph Lauren er et internationalt brand, der siden 1967 har produceret eksklusive produkter. Ralph Lauren tilbyder unikke og kvalitetsrige parfumer og deodoranter, der opfylder alle kvinder og mænds behov for en god signaturduft.

Historien Bag Ralph Lauren

Ralph Lauren har siden 1967 været den førende inden for design og skønhedsprodukter for både mænd og kvinder. Brandet blev grundlagt af manden af samme navn. Ralph Lauren er en amerikansk modedesigner, der er særligt kendt for hans populære polo serie. Oprindeligt startede Ralph Lauren med at designe slips for Brooks Brothers, som blev lavet af gamle stofrester og designet i en engelsk klassisk stil. Dette blev startskuddet til polo serien, som han grundlagde i 1968. Ralph Laurens logo er inspireret af polosporten og er designet af modeikonet René Lacoste. I 1978 har han leveret populære parfumer, der er kendetegnet ved de strålende farver og det iøjnefaldende logo

Ralph Lauren produkterne

Ralph Lauren produkterne er kendt for at være indhyllet i farvestrålende flakoner med det iøjnefaldende og karakteristiske logo. Duftene udstråler hver især en personlighed og luksuriøs livsstil, hvilket har været med til at gøre dem til nogle af de mest eftertragtede og ønskede parfumer verden over. Sortimentet dækker over parfumer med enkle, klassiske duftnoter, der sikrer elegance og friskhed. Deres eksklusivitet og kvalitet er med til at gøre, at mange anser Ralph Laurens velduftende parfumer som værende musthaves til skønhedssamlingen.

Ralph Lauren bestsellers

En af Ralph Laurens mange bestsellers er Polo Blue Eau de Toilette, som er en maskulin parfume, der er skabt til den stilbevidste, moderne mand. Parfumen efterlader frisk og varm krydret duft på huden, der udstråler både energi og elegance. I hælene på Polo Blue finder vi Polo Red Deodorant Stick, som er en forførende deodorant til mænd, der effektivt bekæmper sved og lugtgener. Deodoranten efterlader en intens let krydret duft på huden, der signalerer dynamik og selvtillid. Deodoranten henvender sig til manden med masser af power, der ønsker en duft med personlighed.

Ønsker du at iføre dig en velduftende duft, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Ralph Laurens parfumer uden tvivl det perfekte valg for dig.
Besøg producentens hjemmeside: ralphlauren.com
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned