Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Razorpit er en dansk producent af innovative produkter
til barbering. Razorpits fokus er at gøre barbering
nemmere og billigere for alle. Dette er lykkes med
de revolutionerende Razorpit slibere, der sikrer
op til 150 barberinger med samme
skraber.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM RAZORPIT

Razorpit sliber og barberskum

The original and award winning razor blade sharpener

Razorpit er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle revolutionerende produkter til barbering. Razorpits innovative produktlinje sikrer op til 150 barberinger med samme skraber.

Historien bag Razorpit

Razorpit er et innovativt dansk brand, der blev etableret i 2007 af iværksætterne, Morten Kjeldsen, Mikkel Salling og Jesper Hvejsel. Ideen startede som en irritation og undren over barberbladets korte levetid og funktionalitet. Ud fra denne undren blev Razorpit skabt på baggrund af en revolutionerede ide om at gøre barbering nemmere og billigere for alle. Det var ikke en nem proces for de tre iværksættere, der afprøvede adskillige materialer og metoder, inden det endelige produkt stod klart - en sliber til barberblade, der skulle sikre op til 150 barberinger med den samme skraber. Det var her, det hele startede, og sidenhen er Razorpit-produkterne blevet videreudviklet og er i dag uundværlige for de mange forbrugere, der sparer penge med de innovative slibere.

De populære Razorpit produkter

Razorpit dækker over et sortiment af innovative produkter, der imødekommer forbrugernes behov for høj kvalitet til overkommelige priser. De populære produkter fra Razorpit sikrer en behagelig barbering og gør det nemt og billigt at holde skæg ved lige. Med en sliber fra Razorpit opnås op til 150 barberinger med samme barberblad. Den unikke sliber renser desuden barberbladene fri for rester, og dermed mindskes gener som hudirritation og røde knopper ved barbering. Hele Razorpits produktserie er udviklet med smag for funktionalitet, og sliberne kan anvendes til alle skrabere.

Razorpits bestsellere

Blandt Razorpits bestsellere finder man de tre innovative slibere, Razorpit Original, Razorpit Teneo og Razorpit Slide. Razorpit Original er den originale og første udgave af Razorpits produktserie. Den originale sliber sikrer op til 150 barberinger med hvert eneste barberblad og renser bladene fri for produktrester. Razorpit Teneo er en unik sliber, der er selvstående. Det innovative design gør, at skraberen kan placeres i sliberen efter brug, og dermed undgås det, at bladene ruster. Med Teneo opnås op til 150 barberinger med samme barberblad, og hudirritationer udgås. Razorpit Slide er en smart sliber, der sikrer skarpe og effektive barberblade hver gang. Den funktionelle sliber sikrer op til 150 barberinger med samme skraber.

Ønsker du at kunne anvende dine skrabere igen og igen og igen, er Razorpit det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Razorpit
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned