Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Re-Gen afslører hemmeligheden bag smuk hud
uden strækmærker og ar med de unikke produkter
baseret på en innovativ formel. Blandt Re-Gens
bestsellere finder man de populære olier, der
heler og opstrammer huden.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM RE-GEN

Re-Gen til reducering af hudfejl

The secret to sensational skin

Re-Gen er et engelsk brand i rivende udvikling. Virksomheden producerer effektive olier og cremer, der har et væld af fantastiske egenskaber på huden.

Historien om Re-Gen

Re-Gen er en engelsk virksomhed, der er anerkendt for deres store ekspertise inden for moderne hudpleje. Teamet bag Re-Gen består af kompetente medarbejdere, der prioriterer kvalitet og effektivitet, hvilket afspejler sig i deres fantastiske produktserie. Virksomhedens filosofi er at skabe produkter, der anerkender behovet for en fejlfri og perfekt hud, hvor effekten rent faktisk kan ses og erfares. Re-Gen er i dag et velkendt brand, der hjælper kvinder verden over med at opretholde smuk hud, man kan være stolt af.

Re-Gen produkterne

Re-Gen dækker over et sortiment af luksuriøse og effektive kropsolier samt cremer, der har til formål at reducere fejl i huden. Re-Gen serien reducerer synligheden af uønskede fejl såsom strækmærker og ar. De skønne olier og cremer har en dokumenteret virkning og er kilden til sensationel og smuk hud.

Re-Gens bestsellere

Re-Gens bedst sælgende produkter er Re-Gen Oil Treatment og Re-Gen Cream Treatment. Oil Treatment er en fugtgivende og helende olie, der effektivt reducerer synligheden af eksempelvis strækmærker og ar. Den effektive olie har mange brugbare egenskaber og kan desuden anvendes efter barbering samt til tør hud, der efterlades silkeblød og smidig. Cream Treatment er en fugtgivende creme, der effektivt reducerer hudfejl. Den skønne creme forbedrer hudens elasticitet og efterlader en smidig, blød og velplejet finish. Den regenererende creme heler huden, så den fremstår opstrammet.

Ønsker du smuk hud uden skønhedsfejl, er Re-Gens produktsortiment det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Re-Gen
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned