Real Purity

Real Purity Roll-on deo er en unisex deodorant til både kvinder og mænd. En helt ren økologisk deodorant baseret på en veldokumenteret klinisk formel med æteriske olier, der giver en naturlig beskyttelse der holder. Deodoranten er fri for kunstige dufte, parabener, aluminium samt øvrige tilsætningsstoffer.

1 produkt(er)

EMBRACE YOUR BEAUTY

Real Purity er et amerikansk brand specialiseret i organisk og naturlig hudpleje og makeup. Real Puritys produkter er skabt ud fra en stor kærlighed for naturlige, økologiske ingredienser af højeste kvalitet og er yderst skånsomme mod huden.

Historien bag Real Purity

Real Purity er en familieejet virksomhed skabt af Virginia Easterling i 1986. Virginia havde en bred uddannelse, der spændte fra sygeplejerske til kosmetolog, biokemiker og alternativ behandler. Længe før økologi og naturlige ingredienser slog igennem rådgav Virginia sine kunder om den store effekt naturlig sundhed, urter, vitaminer og mineraler har på huden og livskvaliteten. I en sen alder startede Virginia Real Purity i samarbejde med sin svigerdatter. I dag drives Real Purity af Virginias søn, svigerdatter og barnebarn, stadig ud fra samme livsfilosofi som Virginia startede Real Purity.

De populære produkter fra Real Purity

Sortimentet fra Real Purity består af organiske og naturlige hud- og kropsplejeprodukter samt en makeupserie. Ingredienserne er helt fri for overflødige tilsætningsstoffer og indeholder kun virkningsfulde, naturlige og organiske ingredienser, der kan anvendes af alle hudtyper - også de mest sensitive.

Real Puritys bestseller

Real Puritys bestseller er Real Purity Roll-On Deodorant, som er en økologisk deodorant til både kvinder og mænd. Deodoranten er et naturligt produkt, fri for skadelige tilsætningsstoffer. Den er skånsom mod huden og eliminerer generende svedlugt. Real Purity Roll-On Deodorant er beriget med naturlige ingredienser af vilde botaniske, essentielle olier, der beskytter huden mod svedlugt og tilstoppede porer. Rene æteriske olier af lavendel, rosmarin, grape og citrus giver en langvarig frisk duft, mens aloe vera og økologisk abrikosolie holder huden tør og velplejet. Deodoranten er fri for kunstige dufte, parabener og aluminium. Deodoranten kan anvendes på alle hudtyper og er særligt god til sensitiv hud.

Besøg producentens hjemmeside: Real Purity