Spar minimum 40% på Cutrin BIO+, Fudge og Cutrin Vieno Sensitive! | Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud HER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Real Purity Roll-on deo er en unisex deodorant
til både kvinder og mænd. En helt ren økologisk
deodorant baseret på en veldokumenteret klinisk
formel med æteriske olier, der giver en naturlig
beskyttelse der holder. Deodoranten er fri for
kunstige dufte, parabener, aluminium samt
øvrige tilsætningsstoffer.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM REAL PURITY

Real purity hudpleje

EMBRACE YOUR BEAUTY

Real Purity er et amerikansk brand specialiseret i organisk og naturlig hudpleje og makeup. Real Puritys produkter er skabt ud fra en stor kærlighed for naturlige, økologiske ingredienser af højeste kvalitet og er yderst skånsomme mod huden.

Historien bag Real Purity

Real Purity er en familieejet virksomhed skabt af Virginia Easterling i 1986. Virginia havde en bred uddannelse, der spændte fra sygeplejerske til kosmetolog, biokemiker og alternativ behandler. Længe før økologi og naturlige ingredienser slog igennem rådgav Virginia sine kunder om den store effekt naturlig sundhed, urter, vitaminer og mineraler har på huden og livskvaliteten. I en sen alder startede Virginia Real Purity i samarbejde med sin svigerdatter. I dag drives Real Purity af Virginias søn, svigerdatter og barnebarn, stadig ud fra samme livsfilosofi som Virginia startede Real Purity.

De populære produkter fra Real Purity

Sortimentet fra Real Purity består af organiske og naturlige hud- og kropsplejeprodukter samt en makeupserie. Ingredienserne er helt fri for overflødige tilsætningsstoffer og indeholder kun virkningsfulde, naturlige og organiske ingredienser, der kan anvendes af alle hudtyper - også de mest sensitive.

Real Puritys bestseller

Real Puritys bestseller er Real Purity Roll-On Deodorant, som er en økologisk deodorant til både kvinder og mænd. Deodoranten er et naturligt produkt, fri for skadelige tilsætningsstoffer. Den er skånsom mod huden og eliminerer generende svedlugt. Real Purity Roll-On Deodorant er beriget med naturlige ingredienser af vilde botaniske, essentielle olier, der beskytter huden mod svedlugt og tilstoppede porer. Rene æteriske olier af lavendel, rosmarin, grape og citrus giver en langvarig frisk duft, mens aloe vera og økologisk abrikosolie holder huden tør og velplejet. Deodoranten er fri for kunstige dufte, parabener og aluminium. Deodoranten kan anvendes på alle hudtyper og er særligt god til sensitiv hud.

Besøg producentens hjemmeside: Real Purity

VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned