Red One

Red One forsyner mænd med lækre hårprodukter, der er baserede på innovativ teknologi. Red Ones sortiment dækker over en vifte af forskellige produkter, der har et væld af gode egenskaber.

1 produkt(er)

The official supplier of men

Red One er en international virksomhed, der vægter kvalitet og funktionalitet højt. Virksomheden gør en dyd ud af at tilpasse sig mandens behov for den perfekte styling af håret.

Historien om Red One

Red One er et internationalt brand, der producerer unikke og innovative hårprodukter specielt designet til den moderne mands behov for en perfekt hårstyling. Teamet bag Red One består af passionerede medarbejdere, der gør en dyd ud af at udvikle hårprodukter baseret på effektive formler samt til overkommelige priser.

Red One produkterne

Red One sortimentet spænder over professionelle hårprodukter med forskellige funktioner. De populære hårvokse og geléer har et væld af gode egenskaber, der yder det bedste for håret. Red One produktlinjen tilgodeser mandens behov for en nem og lækker hårstyling, der holder dagen igennem. De effektive produkter er baserede på innovative formler, der sikrer en smuk og blød finish.

Red One bestsellere

Blandt Red Ones bestsellere finder man Red One Blue Aqua Hair Wax og Red One Red Aqua Hair Wax. Blue Aqua Hair Wax er en glansgivende gelé, der er ideel til at skabe et attraktivt ’wet look’. Den effektive voks er baseret på en ikke-fedtende formel, der sikrer, at håret ikke afstiver eller virker fedtet. Red Aqua er en glansgivende gelé, der giver et langvarigt hold. Geléen er baseret på en formel, der sikrer, at håret ikke efterlades fedtet eller stift, men med en blød og velplejet finish. De effektive hårgeléer har en sød og behagelig duft.

Ønsker du en flot frisure med en velplejet finish, er Red Ones produkter det perfekte valg for dig!