Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Refresh er et innovativt brand, der har
specialiseret sig i at producere håndklæder
med mikrofibre, der sikrer en hurtig tørring.
De populære hurtigtørrende håndklæder
fra Refresh er praktiske og funktionelle.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM REFRESH

Refresh unikke håndklæder til håret

Easy to use, just twist and wrap

Refresh er et populært brand, der producerer unikke håndklæder, der gør det nemt som en leg at tørre håret efter bad, De smarte håndklæder kommer i et vælg af smukke farver.

Historien om Refresh

Refresh er en international virksomhed, for hvem innovation og funktionalitet er vigtige nøgleord. Filosofien bag Refresh er at skabe unikke produkter, der gør hverdagen nemmere. Med dette udgangspunkt har virksomheden lanceret et revolutionerende tiltag, der gør hverdagen nemmere og mere bekvem - nemlig de smarte og praktiske håndklæder, der medvirker til en hurtig og behagelig hårtørring uden brug af føntørrer.

Refresh produkterne

Refresh har endelig fundet svaret på mange kvinders uendelige bønner om en nem, hurtig og skånsom hårtørring med den innovative produktlinje, der byder på smarte turbie towels i superabsorberende mikrofiber-materiale. Teamet bag Refresh består af kompetente medarbejdere, der arbejder på højtryk for at følge med den moderne teknologi, hvilket afspejler sig i den spændende produktlinje.

Refresh bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Refreshs sortiment ligger Refresh Microfibre Hair Wrap Pink og Microfibre Hair Wrap Purple. Microfibre Hair Wrap er praktiske håndklæder, der kommer i henholdsvis lyserød eller lilla. De effektive håndklæder sikrer en hurtig og skånsom tørring af håret. Microfibre Hair Wrap er designet med en knaplås, der gør det nemt at fastgøre håndklædet omkring hovedet.

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne tørre dit hår efter badet, er de unikke turbie towels fra Refresh det perfekte valg for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned