Rimmel

Rimmel er en virksomhed med en imponerende historie. Rimmel er en af de ældste giganter inden for skønhedsindustrien, og brandet råder over et væld af makeupprodukter, der er ideelle til at skabe et smukt og intenst London-look.

10 produkt(er)

Get the London look

Rimmel er en international virksomhed med en unik historie. Rimmel er et af de ældste og mest anerkendte brands inden for skønhedsindustrien med produkter, der er ideelle til at skabe det populære London-look.

Historien om Rimmel

Rimmel har en enestående historie, der går mere end 180 år tilbage i tiden og kan kodes sammen med en af datidens store kanoner inden for verdenshistorien. House of Rimmel blev grundlagt i 1834 af en fransk parfumehandler, der var blevet oplært af Lubin - parfumeleverandøren til Napolens kone, Kejserinde Josephine. Den velrenommerede franske parfumehandler fik hjælp af sin søn Eugene, og inden længe var efternavnet og brandnavnet Rimmel på alles læber. Med den unikke historie og grundlæggerens professionelle kunnen, har Rimmel de sidste 180 år været en anerkendt og verdenskendt producent af kosmetikprodukter.

Rimmel produkterne

Rimmel dækker over et omfattende sortiment af kosmetikprodukter, der følger den moderne trend samt forbrugernes behov. Rimmel produkterne er skabt ud fra ønsket om at lade den moderne kvinde udfolde sig og eksperimentere med nye farver og trends. Produkterne i Rimmels sortiment er på forkant med de nyeste trends og er kendt for at skabe et vaskeægte London-look - inspireret af nutidens tendenser i den imponerende og moderigtige by, London.

Rimmel bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Rimmels produktserie ligger Extra Super Lash Mascara Brown Black, Extra Wow Lash Mascara Extreme Black og Extra 3D Lash Mascara Extreme Black. Rimmel Extra Super Lash Mascara Brown Black er en sortbrun mascara, gør vipperne længere og mere voluminøse. Mascaraen er baseret på en klumpefri formel, der sikrer smukke og uimodståelige vipper. Rimmel Extra Wow Lash Mascara Extreme Black er en ekstremt sort mascara, der har en volumengivende effekt, der gør vipperne synligt fyldigere. Mascaraen er udstyret med en blød, mega børste. Rimmel 3D Lash Mascara Extreme Black er en ekstremt sort mascara, der skaber et multidimensionalt og intenst look. Mascaraen har et fleksibelt skaft, der sikrer en nem håndtering samt er udstyret med en smal gummibørste.

Ønsker du at være smuk og skøn hver dag, er Rimmels produktserie det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Rimmel