TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Royal Crown er et vaskeægte retro-
brand, der har produceret klassiske
pomader og hårplejeprodukter siden
1936. Royal Crown er særlig kendt
for sit sortiment af hårvokse, der
bl.a. har været Johnny Cash's og
Elvis' foretrukne.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM ROYAL CROWN

Royal Crown pomader

Value for Money

Royal Crown er et anerkendt brand inden for produktion af klassiske pomadevokse og hårplejeprodukter.

Historien om Royal Crown

Royal Crown er en række pomader lanceret af virksomheden J. Strickland & Co. Virksomhedens historie starter i 1936, da George B. Long lånte $500 for at kunne starte sin egen virksomhed op. Den blev en realitet med grundlæggelsen af J. Strickland & Co., hvis formål var at skabe hårplejeprodukter af god kvalitet uden store omkostninger. Hvad der startede i det små, har siden vokset sig større, og i dag er J. Strickland & Co. førende inden for salg af hårstyling og hårpleje.

J. Strickland & Co. kvalitetsprodukter

Kernepunkterne for J. Strickland & Co. har altid været at pleje de gode forretningsforbindelser samt at skabe de fineste kvalitetsprodukter til den laveste pris. Det er tydeligvis opskriften på succes, for virksomheden er kun vokset siden den spæde opstart i 1936, og J. Strickland & Co er overbeviste om, at det bedste kun venter forude.

Royal Crown bestsellere

I J. Stricklands originale produktsortiment finder man Royal Crown Hair Dressing - en pomade, der tilfører ekstrem glans samt let hold til frisuren. En klassisk rockabilly-pomade. En anden klassiker i J. Stricklands produktrække er Royal Crown Pomade, der ligesom Royal Crown Hair Dressing tilfører ekstra glans til håret men med et medium hold. Gennem årene er endnu flere hårprodukter kommet til, ligesom hudpleje i dag også er en del af sortimentet. Royal Crown var desuden det foretrukne hårbrand for bl.a. Johnny Cash og Elvis.

Med Royal Crown pomaderne får du det helt rette rockabilly-look serveret i en klassisk papdåse med tinlåg - præcis som det var tilfældet i 1936!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned