Rumble59

Rumble59 er et tysk brand, der er specialister i at skabe hårprodukter inspireret af den populære rockabilly-æra. Rumble59’s sortiment dækker bl.a. over effektive shampooer samt pomader med mas- ser af hold og glans.

6 produkt(er)

Rockabilly rules

Rumble59 er et tysk brand, der har specialiseret sig i at designe og producere alt fra hårprodukter til tøj inspireret af rockabilly-æraen.

Historien om Rumble59

Rumble59 blev grundlagt i april 2007 i Essen, Tyskland. Brandet, der blandt andet producerer pomader til styling af hår, finder sin inspiration i fortiden, hvor ulovlig spiritusfremstilling gik hånd i hånd med bilvæddeløb i gaderne, som vi kender det fra filmen Grease. Dengang Rock ’n Roll var nyt og ikke retro. Rumble59 har, med sine alsidige stylingprodukter, vokset sig til popularitet i rockabilly-kredse, og produktudvalget bliver hele tiden større.

Rumble59

Rumble59’s produktsortiment spænder vidt over jeans, t-shirts, jakker og ikke mindst hårprodukter. I 2009 lancerede Rumble59 nemlig deres Schmiere-serie, der indeholder unikke pomader samt en affedtende shampoo, der er ideel til at fjerne voksprodukter fra håret. Blandt de bedst sælgende pomader fra Rumble59 finder man Schmiere Pomade Mittel - en pomade, der tilfører medium hold til håret uden at afstive. Frisuren får en fleksibel og let glansfuld finish. Derudover er også Schmiere Pomade Hart et hit. Pomaden giver et stærkt hold samt en glansgivende finish til frisuren og tæmmer desuden effektivt krus.

Så er du til glansfulde 50’er looks eller blot en veldefineret og holdbar styling, er pomaderne fra Rumble59 dit helt perfekte match!