Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Scholl

Scholl er en amerikansk virksomhed med en stor passion for føddernes anatomi. Scholl’s populære sortiment dækker bl.a. de velkendte fodfile og neglefile, der sikrer glade fødder samt velplejede negle.

18 produkt(er)

Make Your Feet Happy

Scholl er en kendt virksomhed, der har specialiseret sig i at producere innovative produkter, der tager hånd om fodens anatomi.

Historien om Scholl

Scholl er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1899 af Dr. William Mathias Scholl. William Scholls passion for føddernes anatomi startede allerede i en alder af 17 år, hvor han begyndte at arbejde i en skobutik, der specialiserede sig i behageligt fodtøj. Sidenhen er Scholls navn blevet verdenskendt for hans mission - at skabe et produkt, der værdsætter folks komfort og velbefindende igennem optimal fodpleje. Efter Scholls død i 1968 har virksomheden efterlevet hans mission og har fået fodfæste som et af de mest anerkendte brands inden for fodpleje.

Scholl produkterne

Scholl dækker over et sortiment, der sikrer ultimativ komfort og velvære for enhver. De innovative produkter tager hånd om både negle og fødder, så de efterlades velplejede og smukke året rundt. Scholl filernes funktionelle design med udskiftelige rullehoveder gør det muligt at anvende dem igen og igen, så de har en uendelig levetid.

Scholls bestsellere

Blandt Scholls bestsellere finder man Velvet Smooth Fodfil og Velvet Smooth Neglefil. Den prisvindende fodfil fjerner effektivt, men blidt, hård hud og ligtorne på fødderne, så de efterlades sunde og silkebløde. Fodfilen kommer i et sæt bestående af en fodfil med rullehoved, et cover og fire batterier. Dertilhørende rullehoveder med forskellige funktioner kan købes separat og gør, at fodfilen kan bruges igen og igen. Velvet Smooth neglefil giver hurtigt smukke og sunde negle på både hænder og fødder.

Ønsker du glade fødder og velplejede negle, er Scholls innovative produkter lige noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Scholl

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik