Schwarzkopf 3D Men

Schwarzkopf [3D]Men er en serie unikke hårprodukter, der er specielt designet og målrettet til mænd. Schwarzkopf [3D]Men dækker både styling- og plejeprodukter, der skaber fantastiske resultater hver ene- ste gang.

13 produkt(er)

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf [3D]Men

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf [3D]Men produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf [3D]Men bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf [3D]Men har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf [3D]Men sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. [3D]Men (tidligere [3D]Mension) er pleje- og stylingprodukter specielt udviklet og målrettet til mænd. Serien består af hårvokse, hårsprays, hårgelé, kropssæbe, shampooer og conditionere til forskellige behov samt serummer og tonics.

De bedst sælgende Schwarzkopf [3D]Men

To af de bedst sælgende produkter fra Schwarzkopf [3D]Men er Deep Cleansing Shampoo og Root Activator Shampoo. Deep Cleansing Shampoo er en dybderensende shampoo, der renser både hår og hovedbund. Shampooen fjerner produktrester og olier fra håret samt efterlader det blødt og velplejet. Shampooen er særlig velegnet til fedtet hår. Root Activator Shampoo er en aktiverende shampoo, der stimulerer hår, hovedbund og hårrødder. Shampooen er særlig god til fint og udtyndende hår, hvor den efterlader et velplejet og fyldigt resultat.

Med Schwarzkopf [3D]Men har du mulighed for både at pleje dit hår og få et perfekt stylingresultat hver eneste gang!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf [3D]Men