Schwarzkopf BC Bonacure

Schwarzkopf BC Bonacure producerer revolutionerende hårprodukter, der tilfører pleje til alle hårtyper. Schwarzkopf BC Bonacure tæller alt lige fra shampoo og balsam til hårolier, glanssprays og serummer, der synligt forbedrer håret.

1 til 36 af 68

Side

af 2

Side

af 2

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf BC Bonacure

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf BC Bonacure produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf BC Bonacure bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf BC Bonacure har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf BC Bonacure sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf BC Bonacure er en serie hårplejeprodukter til alle hårtyper. Serien består af forskellige shampooer, conditionere, spraybalsams, hårkure, hårolier, glanssprays, serummer og tonics, der alle efterlader håret synligt forbedret samt velplejet og glansfuldt.

De bedst sælgende BC Bonacure produkter

To af de bedst sælgende produkter i serien er Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Rich Shampoo og BC Bonacure Repair Rescue Treatment. Color Freeze Rich Shampoo er en farvebevarende shampoo, der er særlig velegnet til farvet hår, der har været igennem gentagne kemiske behandlinger. Shampooen tilfører masser af pleje til håret samt efterlader håret med en flot farve og en intens glans. Repair Rescue Treatment er en fantastisk hårkur, der effektivt genopbygger og reparerer håret. Hårmasken tilfører intens pleje til håret samt giver det vitaliteten tilbage.

Med Schwarzkopf BC Bonacure får dit hår den nødvendige fugt og pleje, så du efterlades med et smukt, velplejet og perfekt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf BC Bonacure