HUSK DIN GRATIS-GAVE ;o) | Læs mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Schwarzkopf Essensity er et prisvindende
brand, der producerer hårplejeprodukter
baseret på økologiske ingredienser.
Schwarzkopf Essensity’s fugtgivende
produkter efterlader håret sundt, blødt og
velplejet.

2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM SCHWARZKOPF ESSENSITY

Schwarzkopf Essensity økologisk serie

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf Essensity

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf Essensity produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf Essensity bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf Essensity har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf Essensity sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf Essensity er en serie hårplejeprodukter, der alle er produceret med økologiske ingredienser. Serien består af forskellige shampooer, conditionere og hårkure, der dækker hårets mest basale behov. Alle produkterne er desuden frie for sulfater, silikone, mineralolie og kunstig parfume.

De bedst sælgende Schwarzkopf Essensity produkter

To af de bedst sælgende produkter i serien er Schwarzkopf Essensity Repair Shampoo og Schwarzkopf Essensity Moisture Mask. Repair Shampoo er en reparerende shampoo, der giver nyt liv til hårstråene. Shampooen forvandler skadet og porøst hår til sundt, blødt og velplejet. Moisture Mask er en intenst fugtgivende hårkur, der tilfører pleje og næring til håret. Masken har en blødgørende effekt, så håret efterlades sundt og medgørligt.

Med Schwarzkopf Essensity får dit hår den nødvendige fugt og pleje, så du efterlades med et smukt, velplejet og perfekt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf Essensity
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned