Schwarzkopf IGORA

Schwarzkopf IGORA er en serie hårfarver, der kommer i en pallette af smukke farver. Schwarzkopf IGORA’s produktlinje dækker alt lige fra flotte toningsfarver til farvepig- menterede hårmousses samt farver til øjen- bryn og vipper.

1 til 36 af 50

Side

af 2

Side

af 2

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf IGORA

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf IGORA produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf IGORA bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf IGORA har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf IGORA sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf IGORA er en serie hårfarver i en pallette af smukke farver, der skaber flotte og glansfulde resultater i alle hårtyper. Derudover har IGORA en produktlinje med semi-permanente og farvepigmenterede hårskums samt farver til øjenvipper og -bryn.

De bedst sælgende Schwarzkopf IGORA produkter

To af de bedst sælgende produkter i serien er Schwarzkopf IGORA Vibrance Kit Light Brown 5-0 og Schwarzkopf IGORA Bonacrom Farvesæt Brown. IGORA Vibrance Kit Light Brown 5-0 er en ammoniakfri hårfarve med en lysebrun nuance. Hårfarven er en toningsfarve, der er ideel til at genopfriske hårfarven imellem frisørbesøg. IGORA Vibrance skaber op til 70% mere glans i håret samt dækker effektivt grå hår. IGORA Bonacrom Farvesæt Brown er et professionelt sæt til farvning af øjenbryn og -vipper. Sættet indeholder nok til 15 farvninger, og det efterlader et flot resultat med en intens, mørkebrun farve.

Med Schwarzkopf IGORA får du mulighed for at skabe en pallette af smukke farver i dit hår, så du altid er sikret et skarpt og personligt look!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf IGORA