Spar minimum 20% på LAQ Shield shellak - shop HER | Lynhurtig levering, prismatch og loyalitetsrabat hver gang du handler!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Schwarzkopf Novelle er et prisvindende
brand, der producerer stylingprodukter
til alle hårtyper. Schwarzkopf Novelle
dækker alt lige fra hårsprays og våd-
lakker til glanssprays og hårskum,
der sikrer en holdbar frisure dagen
igennem.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM SCHWARZKOPF NOVELLE

Schwarzkopf Novelle stylingprodukter

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf Novelle

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf Novelle produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf Novelle bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf Novelle har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf Novelle sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf Novelle er en serie stylingprodukter, der sikrer en flot og holdbar frisure hele dagen igennem. Serien består af forskellige hårsprays, vådlakker, glanssprays og hårskum, der efterlader en flot finish.

De bedst sælgende Novelle produkter

To af de bedst sælgende produkter i serien er Schwarzkopf Novelle Fashion Spray og Schwarzkopf Novelle Mousse. Novelle Fashion Spray er en non-aerosol hårlak, der tilfører et ekstra stærkt hold til frisuren. Vådlakken klæber ikke i håret, og den har en hurtigtørrende effekt. Novelle Mousse er en formgivende hårskum, der tilfører fleksibelt hold til håret. Moussen har en blødgørende effekt, der gør håret medgørligt og velplejet.

Med Schwarzkopf Novelle er du sikret et en flot finish hver eneste gang, så du efterlades med et smukt, velplejet og perfekt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf Novelle
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned