Schwarzkopf Silhouette

Schwarzkopf Silhouette er en serie styling- produkter, der sikrer smukke og holdbare frisurer dagen igennem. Schwarzkopf Silhouette tæller bl.a. hårsprays, hår- mousses og vådlakker, der efterlader en perfekt finish.

11 produkt(er)

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf Silhouette

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf Silhouette produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf Silhouette bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf Silhouette har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf Silhouette sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf Silhouette er en serie stylingprodukter, der sikrer en flot og holdbar frisure hele dagen igennem. Serien består af forskellige hårsprays, hårskum, mousse og vådlakker, der giver en flot finish.

De bedst sælgende Silhouette produkter

To af de bedst sælgende produkter i serien er Schwarzkopf Silhouette Super Hold Pump Spray og Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray. Silhouette Super Hold Pump Spray er en non-aerosol stylingspray, der giver håret ekstra stærkt hold uden at klistre. Sprayen tørrer hurtigt og er let at frisere ud. Silhouette Flexible Hold Hairspray er en hårspray, der giver fleksibelt og usynligt hold. Hårsprayen sikrer en elastisk styling, der holder dagen igennem.

Med Schwarzkopf Silhouette er du sikret en frisure med en smuk finish, så du efterlades med et flot, velplejet og perfekt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf Silhouette