Shampoo S

Shampoo S er et luksuriøst brand, der producerer eksklusive stylingprodukter skabt af professionelle frisører. Shampoo S produktlinjen tæller fantastiske hårprodukter, der er uundværlige for enhver.

1 produkt(er)

Professionelle plejeprodukter til lave priser

Shampoo S er en serie skabt af professionelle frisører for at imødekomme forbrugernes behov om anvendelige og stilrene stylingprodukter.

Historien om Shampoo S

Shampoo S er et dansk brand, der står bag en serie af professionelle hårprodukter, der blev lanceret af Design Professionel i 2011. Design Professionel er en virksomhed, der blev stiftet i 1981 af en række frisørmestre fra Jylland og Fyn, der ønskede at kunne tilbyde deres medlemmer professionelle hårprodukter til en lavere pris og af en højere kvalitet.

Shampoo S produkterne

Da Design Professionel er stiftet af frisører, er deres produkter udviklet ud fra en filosofi om ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Dette mærker man tydeligt, når man får et hårprodukt fra Shampoo S i hånden. De lækre produkter kommer i et stilrent design og med en høj kvalitet, der gør dem nemme at arbejde med. Serien blev lanceret på baggrund af frisørernes ønske om at få en forbedret udgave af allerede eksisterende produkter, som ikke helt levede op til deres forventninger. I sammenslutning med frisørerne blev Shampoo S serien til.

De førende Shampoo S bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i Shampoo S serien er Shampoo Til Normalt Hår. Shampooen er, som navnet antyder, en professionel shampoo specielt udviklet til normalt hår. Shampooen tilfører masser af volumen og glans til håret samt har en fugtgivende effekt, så håret fremstår smukt og velplejet. Shampoo Til Normalt Hår er beriget med et væld af gode ingredienser, der blødgør, fugter og kontrollerer håret.

Ønsker du smukt hår med masser af glans og fylde, er Shampoo S’ luksuriøse produkter det perfekte valg for dig!