Shiseido

Shiseiodo er et japansk brand, der har leveret kvalitetsrige, populære produkter siden 1872. Shiseiodos sortiment rummer alt fra lækre hudpleje- produkter og makeup til velduftende parfumer.

1 til 36 af 48

Side

af 2

Side

af 2

Love the differences

Shiseido er et international brand, der har leveret skønhed til branchen gennem mange årtier. Sortimentet dækker over high-end hudplejeprodukter, makeup og parfumer, og der findes derfor noget til enhver smag.

Historien bag Shiseido

Shiseido er et internationalt brand, der blev etableret i Japan i 1872. På daværende tidspunkt var Shiseido Japans første apotek i Vestlig stil, og der findes derfor mange milepæle i brandets historie. I dag er Shiseido et verdenskendt brand, og det kan betragtes som et af de mest anerkendte inden for high-end hudpleje og makeup. Siden lanceringen har Shiseido produceret en lang række bestsellere, der har taget skønhedsindustrien med storm. Filosofien har ikke blot været at skabe skønhedsprodukter, der virker; filosofien udspringer af en tankegang om, at det er vigtigt at skabe værdi for andre mennesker. Af denne tankegang er det eksklusive Shiseido brand således blevet til, og brandet har efterhånden - i mange årtier - tilført masser af værdi til trofaste kunder verden over.

Shiseido produkterne

Shiseido sortimentet er bredt, men velovervejet. Produkterne i sortimentet er baserede på formler, der gør huden smuk og ungdommelig, imens de forførende parfumer i Shiseido sortimentet efterlader en skøn aroma på kroppen. Produktsortimentet består blandt andet af eksklusive serier, der er tilpasset forskellige hudtyper, og derudover består Shiseido sortimentet af makeup, der skaber en fejlfri finish samt af velduftende parfumer. Uanset om der er tale om hudpleje eller makeup fra Shiseido, bygger produkterne på en unik teknologi, der yder det bedste for huden såvel som kroppen, og dette kan ses; produkterne giver nemlig en tydelig effekt, og dette er formentlig én af grundene til, at Shiseidos produkter er at finde på hylderne i mange hjem verden over.

Shiseido bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Shiseidos sortiment er NutriPerfect Day Cream SPF18 - en anti-age dagcreme til moden hud, der er plaget af rynker, misfarvninger og mangel på spændstighed. Cremen sørger for, at huden genvinder sin fasthed, så du efterlades med en ungdommelig finish. Lige i hælene på Shiseido NutriPerfect Day Cream kommer Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream. Dette er en anti-age øjencreme, der minimerer synligheden af fine linjer og rynker i huden omkring øjnene samt tilfører intens næring til det delikate øjenområde. Sammen med den effektive anti-age dagcreme sikrer øjencremen en gennemført, ungdommelig udstråling. Som nummer 3 på listen over de bedst sælgende produkter fra Shiseido ligger ZEN Eau de Parfum - en feminin parfume, der efterlader en sprudlende blomsterduft på huden, og som øjeblikkeligt bliver din nye favorit på badeværelseshylden.

Ønsker du at kunne vælge mellem eksklusive hudplejeprodukter, makeup og parfumer, er Shiseidos betagende sortimentet helt sikkert noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Shiseido