Sibel

Sibel er en førende producent af salon- produkter, der er anerkendt af diverse kosmetologer og frisører verden over. Sibel råder over et bredt spektrum af produkter, der gør det nemt at style og opsætte håret.

11 produkt(er)

Hair & Beauty products

Sibel er en international virksomhed, der producerer professionelle stylingredskaber, der kan bruges af alle. Produkterne er skabt med omtanke for forbrugerens behov og er af høj kvalitet.

Historien om Sibel

Sibel er en anerkendt international producent af professionelle salonprodukter. Produkterne er skabt med omtanke for forbrugerens behov for en nem og perfekt styling samt håndteringen af håret. Sibels filosofi er at skabe innovative salonprodukter, der har opbakning fra professionelle stylister og som kan bruges af private såvel som saloner.

Sibel produkterne

Sibel råder over et bredt sortiment af professionelle salonprodukter, der er testet af professionelle frisører og stylister. Produktlinjen er skabt med kærlighed for skønhed og går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Sortimentet tæller alt lige fra hårbørster, hårklemmer og hårnåle til farvepensler, der ideelle til en perfekt farvning af håret.

Sibels bestsellere

Blandt Sibels bedst sælgende produkter finder man Sibel Paddle Brush Nylon, Sibel Krokodillenæb Hårklemmer og Sibel Farvepensel. Paddle Brush Nylon er en effektiv hårbørste velegnet til langt og tykt hår. Det store børstehoved gør det nemt og behageligt at anvende hårbørsten. Den effektive børste er desuden skånsom mod hovedbunden og giver en nem udredning. Krokodillenæb Hårklemmer er et sæt bestående af 12 hårclips til opsætning af håret. De smarte klemmer gør det nemt at style og opsætte håret, som man ønsker. Sibel Farvepensel er en professionel farvepensel til farvning af håret. Den smarte pensel sikrer en nem fordeling af farven og har en spids ende, der er ideel til inddeling af håret.

Ønsker du nemt at kunne style dit hår, er Sibels professionelle hårprodukter det perfekte valg for dig!