SIGR

SIGR er et dansk hudplejebrand specialiseret til mænd, der producerer naturlige hudpleje- produkter i allerhøjeste kvalitet. Sortimentet består af alt, hvad en mand skal bruge - lige fra cremer og rens til skrabere og barbergelé.

6 produkt(er)

Inspired by nature, powered by science

SIGR er et dansk hudplejebrand specialiseret til mænd, der producerer naturlige hudplejeprodukter i allerhøjeste kvalitet. SIGRs sortiment består af forskellige typer cremer, rens, skrabere og barbergelé til den moderne og bevidste mand, som ønsker et naturligt og velplejet look.

Historien bag SIGR

SIGR er et dansk nichebrand, der blev grundlagt i 2015. SIGR produceres og udvikles i Danmark. Ambitionen med SIGR er at skabe naturlig dansk hudpleje til moderne mænd, der ønsker sig et naturligt look. Kvalitet og naturlighed er nogle af nøgleordene hos SIGR. SIGR ønsker mere bæredygtighed uden brug af kemi, samtidig med at de vil være et alternativ til high-end brands til mænd - selvom SIGRs priser er lavere, og produkterne mere naturlige, går de ikke på kompromis med hverken kvalitet eller effekt.

SIGR produkterne

Gennemgående for SIGRs sortiment er, at produkterne er baserede på naturlige ingredienser og spækket med sunde vitaminer, olier og mineraler. Naturlige ingredienser som jojobaolie, morgenfrueekstrakt eller aloe vera bidrager til produkternes høje kvalitet samt en ønsket gennemsigtighed i forhold til produkternes indhold. Grundet sammensætningen af naturlige ingredienser er der tilsat en mild parfume til at sikre ensartethed og god duft. Produkterne er lavet uden kemi, og de forsøger så vidt muligt at være bæredygtige. Produkterne henvender sig til den moderne mand, der ønsker sig kvalitetsrige produkter, der VIRKER.

SIGR bestsellers

En af SIGRs bestsellers er Face Moist, der er en lindrende ansigtscreme til mænd, som binder fugten i huden og har en opkvikkende effekt. Ansigtscremen virker anti-inflammatorisk og helende på huden, og huden beskyttes mod irritation og rødme. Huden efterlades med en frisk og velplejet finish. I hælene på ansigtscremen kommer Shave Gel, der er en barbergelé til mænd, som muliggør helt tæt barbering og knivskarpe linjer. Barbergeléen sørger for, at hårene blødgøres, og at barberbladene glider let henover huden, så barberingen bliver nem og behagelig. Geléen tilfører fugt og pleje til huden, mens den virker helende og lindrende på smårifter.