Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Silkia

Silkia er et brand, der imødekommer enhvers behov for forfriskende, blød og sommerklar hud. Silkia råder over et sortiment af produkter, der gør det nemt og hurtigt at fjerne uønskede hår.

4 produkt(er)

For silky skin

Silkia er en international virksomhed, der producerer effektive og innovative hårfjerningsprodukter. Produkterne er baserede på innovative formler, der sikrer silkeblød hud og et langvarigt resultat.

Historien om Silkia

Silkia er en del af den anerkendte virksomhed Linco Care, der har eksisteret i mere end 40 år. Linco Care er kendt for et bredt udvalg af skønhedsprodukter, der bliver solgt på mere end 60 markeder verden over. Teamet bag Silkia består af kompetente og passionerede medarbejdere, der har et iver for at yde det bedste for forbrugeren i skønhedens tegn. Silkia kommer hverdagsgener til livs og gør det nemt for den moderne kvinde at være smuk og skøn - hver dag. Filosofien bag Silkia er at skabe effektive hårfjerningsprodukter, der sikrer selvtillid hos kvinden, der ønsker silkeblød og fejlfri hud - nemt og bekvemt.

Silkia produkterne

Silkia dækker over et sortiment af innovative hårfjerningsprodukter, der sikrer skønhed og blødhed - og som nemt kan bruges ”on the go”, når benene eller bikinilinjen trænger allermest til en flot og silkeblød finish. Produktlinjen er udviklet med særlig omtanke for kvinden, der ønsker selvtillid i top med silkebløde ben, en strandklar bikinilinje eller fejlfri hud i ansigtet. Produkterne er udviklet med fokus på at gøre det nemt for enhver at anvende de effektive behandlinger. Produkterne er alle baserede på effektive formler, der plejer og blødgør huden under brug samt sikrer et langvarigt resultat.

Silkias bestsellere

De bedst sælgende produkter i Silkia serien er Hair Removal Spray Foam, Bikini Wax Strips og Body Wax Strips. Silkia Hair Removal Spray Foam er en hårfjerningsskum til kroppen, der gør det nemt at fjerne uønskede hår. Den effektive skum virker på alle hårlængder og sikrer et langvarigt og effektivt resultat. Skummen er baseret på en effektiv formel med et væld af gode ingredienser, der sikrer fin, glat og silkeblød hud. Silkia Bikini Wax Strips er en pakke bestående af effektive voksstrips til bikinilinjen. De effektive strips sikrer et langvarigt resultat og efterlader huden glat og silkeblød efter brug. Silkia Body Wax Strips er en pakke bestående af voksstrips specielt udviklet til kropsbehåring. Voksstripsene sikrer en silkeblød, glat og fin hud.

Ønsker du nemt og bekvemt at kunne fjerne uønskede hår, er Silkias produktlinje det perfekte match for dig!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik