Skin Beliefs

Skin Beliefs er hudpleje, der giver huden alt det, den har brug for. Den luksuriøse serie dækker alt fra rens til tonic og cremer, der opfylder hudens behov for daglig pleje og fugt. Dansk hudpleje uden kompromis.

5 produkt(er)

AllergyCertified Skincare

Skin Beliefs er et dansk brand, der producerer allergivenlige, effektive hudplejeprodukter godkendt til grøn salon. Bygget på filosofien om, at med den rette pleje, rens og beroligelse vil resultaterne følge, tilbyder Skin Beliefs et udvalgt sortiment, der gør hudplejerutinen nem og enkel.

Historien bag Skin Beliefs

Bag Skin Beliefs findes en tro på, at alle kan få smuk hud med de rette midler – det kræver blot den rigtige pleje og de gode rutiner. Udover de effektive hudplejeprodukter fra Skin Beliefs er nøglen vedholdenhed, for så vil daglig rens og pleje betale sig og kvittere med strålende, sund hud. Missionen bag Skin Beliefs er, at hudplejen skal gøres let og ligetil, så alle kvinder kan se og føle sig som sit bedste til enhver tid.

Skin Beliefs’ sortiment

Skin Beliefs serien med lækre hudplejeprodukter dækker over ansigtscreme – der fungerer som både dagcreme og natcreme – blid rensemousse, toner, håndcreme og selvbrunerdråber, der giver den perfekte gyldne sommerglød hele året. Et nøje udvalgt sortiment med de bedste ingredienser, der dækker alle hudens behov og sørger for både smuk kulør, bløde og velplejede hænder samt flot hud med få, enkle trin.

Hudpleje med holdning

Skin Beliefs er kendetegnet ved et værdisæt med en stærk holdning til ingredienslisten og miljøet uden at gå på kompromis med effektivitet og virkning. Derfor er Skin Beliefs 100% vegansk, allergicertificeret (AllergyCertifed), ikke testet på dyr (cruelty-free) samt fri for parfume og parabener. Hudplejeprodukterne er udviklet i Danmark af professionelle farmaceuter, er dermatologisk testet og godkendt til grøn salon, så alle kan føle sig trygge ved at bruge Skin Beliefs.

Skin Beliefs bestsellere

En af de absolutte bestsellere fra Skin Beliefs er Beautifying Face Cream, som er en fugtgivende og plejende ansigtscreme, der kan bruges som både dagcreme og natcreme til alle hudtyper. Ansigtscremen har en udglattende effekt på hudoverfladen og efterlader huden finere, blødere og strålende. Endnu et af de bedst sælgende Skin Beliefs produkter er håndcremen Miracle Maker Hand Cream, der udøver mirakler for tørre hænder med intensiv fugt og pleje, så hænderne øjeblikkeligt blødgøres.

Med Skin Beliefs' fantastiske produkter finder du ansigtsrens og hudpleje, der forkæler huden og hjælper dig til at få smuk hud, der stråler af sundhed – enkelt, let og ligetil.

Besøg producentens hjemmeside: Skin Beliefs