Skincode

Skincode er førende inden for schweizisk dermatologisk forskning og skaber innovativ hudpleje i topkvalitet. Sortimentet dækker alt fra rens og tonics til serum, masker og cremer, der bringer huden i sund balance.

1 til 36 af 50

Side

af 2

Side

af 2

The formula for healthy, beautiful skin

Skincode er førende schweizisk hudpleje-ekspertise til selv den mest sensitive hud. Den effektive hudpleje er baseret på innovative formler, der er tilpasset vores moderne livsstil og tilgodeser alle hudens behov.

Historien bag Skincode

Siden 1998, hvor Schweiziske Skincode blev grundlagt, har det kvalitetsbevidste brand været dedikeret til at udvikle effektiv og innovativ hudpleje uden kompromis. Et team af professionelle, med stor ekspertise inden for hudplejeindustrien, stiftede virksomheden og i tæt samarbejde med anerkendte dermatologer, ingredienseksperter og laboratorier forenes alt det nyeste inden for videnskab og dermatologisk testning for at skabe banebrydende hudpleje til selv den mest sarte hud. Tankerne bag Skincode bygger på omhu for skønhed og at udvikle revolutionerende hudplejeprodukter med hudens velvære i højsædet, som skaber synlige resultater, men samtidig sikrer en ekstrem høj hudtolerance – sundhed, sikkerhed og skønhed er derfor Skincodes nøgleord.

Skincode produkterne

Alt din hud har brug for, og intet af det, den ikke har brug for. Sådan beskriver Skincode deres hudpleje, der er dermatologisk testet og imødekommer alle hudens behov hvad end det er rens, fugt, opstramning eller pleje med natcreme, serum, dagcreme eller ansigtsmasker. I Skincodes sortiment findes hudpleje til både mænd, kvinder og babyer, så alle kan få en sund hud i balance. Skincode Essentials er en avanceret dermokosmetisk serie, der er udviklet til det daglige behov for hudpleje hos kvinder og mænd med selv den mest følsomme hud, mens Skincode Essentials Baby er udarbejdet særligt til babyers sarte hud. Som en del af Skincode Essentials findes også underserierne Alpine White med B3 vitamin, som består af lette hudplejeprodukter, der hjælper mod pigmentering og misfarvninger og giver en mere klar, ensartet og forbedret hudtekstur, samt Skincode S.O.S Oil Control, der byder på ansigtsrens og cremer til olieret, fedtet/kombineret hud, hvor hudens olieproduktion afbalanceres og skinnende hud samt urenheder reduceres. Skincode Exclusive dækker over en luksuriøs, klinisk testet serie, der følger de schweiziske cellulære anti-aging principper og giver huden fornyet liv og et foryngende resultat med et særligt potent Active Cellular regenereringskompleks.

Skincodes bestsellere

Blandt Skincodes bedst sælgende produkter findes dagcremen Skincode Cellular Day Cream SPF15, der har solfaktor 15 og giver huden en masse fugt. Cremen strammer op, så hudens rynker, ruhed og tørhed reduceres, og resultatet er en silkeblød og velplejet finish. Endnu en af bestsellerne er Skincode Cellular Night Refine & Repair, som er en eksklusiv anti-age natcreme, der reducerer fine linjer og rynker i huden. Natcremen tilfører en masse fugt og stimulerer cellefornyelsen, så huden efterlades lysere, glattere og med en ungdommelig udstråling.

Ønsker du at give din hud alle de bedste forudsætninger for at blive sund, smuk og ungdommelig, er hudplejeprodukterne fra Skincode et perfekt match.