Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Smith’s Rosebud

Smith’s Rosebud er en familiedrevet virksomhed, der har været succesfuld i mere end 100 år. Smith’s Rosebud er en serie af salver og læbepomader, der efterlader huden silkeblød og velplejet.

6 produkt(er)

For all the Rosebud lip balm lovers out there

Smith’s Rosebud er en anerkendt virksomhed, der går mere end et århundrede tilbage i tiden. Virksomheden producerer salver og læbepomader, der distribueres verden over.

Historien om Smith’s Rosebud

Rosebud Perfume Company er en amerikansk virksomhed, der så dagens lys for mere end 100 år siden. Forretningen blev grundlagt i 1895 af doktor George F. Smith og begyndte som et lille apotek, der lå lige overfor, hvad der i dag er kendt som Rosebud Building. En tur i Rosebud Building er en tur tilbage til gamle dage. Bygningen står stadig, som den gjorde, da George drev virksomheden. Gamle apotekerflasker har stadig sin plads i bygningen, og den dag i dag er Rosebud Perfume Company en familiedrevet virksomhed gennem flere generationer.

Smith’s Rosebud produkter

Rosebud-produkterne kom på markedet, da flere af Georges venner og kunder foreslog, at han skulle udvikle en familie-salve, der kunne anvendes til forskellige hudproblemer. George accepterede udfordringen og udarbejdede produktet Balsam of Rosebuds, som senere fik navnet Smith’s Rosebud Salve. Salven blev hurtig så populær, at det lille apotek rykkede ind i en større bygning, og Rosebud Building har nu været hjem for de populære produkter i mere end 100 år.

Smith’s Rosebud bestsellere

Smith’s Rosebud dækker over salver og læbepomader mod alverdens hudproblemer. Det bedst sælgende produkt i serien er den originale Smith’s Rosebud Salve. Salven består udelukkende af naturlige ingredienser - herunder en hemmelig blanding af essentielle olier. Den multifunktionelle salve plejer og fugter tørre læber og er samtidig effektiv mod tør og irriteret hud. To andre populære produkter i serien er Brambleberry Rose Lip Balm og Strawberry Lip Balm. De to læbepomader er særlig velegnede til tørre og skadede læber, hvor de har en genopbyggende virkning. Brambleberry Rose Lip Balm har en unik sammensætning af vilde bær, honning og vanilje, som tilsammen giver en dejlig duft og smag. Strawberry Lip Balm dufter skønt af jordbær, som navnet så fint fortæller.

Med Smith’s Rosebud får du produkter af højeste kvalitet, som har været en stor succes i mere end 100 år - så mon ikke, der er noget om snakken!

Besøg producentens hjemmeside: Smith's Rosebud