Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Soap & Glory er en engelsk virksomhed
med en stor passion for kreativitet, kvalitet
og skønhed. Soap & Glorys sortiment tæller
alt lige fra makeupprodukter til velduftende
sæber, bodylotions og cremer.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM SOAP & GLORY

Soap & Glory makeup og hudpleje

For fun and for beauty

Soap & Glory er et engelsk brand, der producerer sjove og anderledes skønhedsprodukter. Soap & Glorys produktserie er et resultat af en kreativ tankegang, og brandet giver et frisk pust til alle kvinder.

Historien om Soap & Glory

Soap & Glory er en engelsk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere anderledes skønhedsprodukter i alle afskygninger. Teamet bag Soap & Glory består af passionerede og kompetente skønhedseksperter, der arbejder på højtryk for at skabe de bedste løsninger for forbrugeren. Filosofien bag virksomheden er at skabe sjove og anderledes skønhedsprodukter, der gør en glad og smuk - på samme tid.

Soap & Glory produkterne

Soap & Glory dækker over et vidtspændende sortiment, der byder på det bedste inden for skønhedsprodukter. Produktserien afspejler nutidens trends og er et absolut musthave for kvinden, der elsker skønhed. Soap & Glory er et resultat af en innovativ tankegang, der vægter kvalitet og funktionalitet, men også i høj grad kreativitet. Produkterne i sortimentet pynter på badeværelset og giver et frisk pust.

Soap & Glory bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Soap & Glorys produktsortiment ligger Hand Food Hand Cream, Happy Pamper Gift Set og Lip Gloss Crayon Nudist. Soap & Glory Hand Food Hand Cream er en blødgørende håndcreme, der tilfører intens fugt og næring til huden. Håndcremen sikrer, at hænderne føles silkebløde hele dagen igennem. Soap & Glory Happy Pamper Gift Set er et gavesæt bestående af en sæbe og en creme, der renser og plejer huden på samme tid. Soap & Glory Lip Gloss Crayon Nudist er en nude læbeblyant, der giver fyldige læber med øjeblikkelig virkning. Den skønne læbeblyant tilfører fugt samt efterlader en glansfuld finish.

Ønsker du at være smuk hver dag, er Soap & Glorys produktsortiment det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Soap & Glory
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned