MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Filosofien bag Softlips er at producere skønheds-
produkter med omtanke for miljøet og dets
omgivelser. Softlips dækker over et bredt
sortiment af læbepomader, der er baserede
på en innovativ formel, der tilfører ultimativ
fugt og pleje.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM SOFTLIPS

Softlips læbepomader

Hydrate deliciously

Softlips er en amerikansk virksomhed, der producerer læbepomader, der sikrer uimodståelighed og skønhed i top. Produktlinjen er baseret på en effektiv formel, der sikrer silkebløde læber.

Historien om Softlips

Softlips er et internationalt brand, der en del af den amerikanske virksomhed, Mentholatum, der har eksisteret i mere end 125 år. Virksomheden blev grundlagt i 1889 i Kansas og startede ud som et lille foretagende med sæbe og toiletsager som de eneste ting i produktsortimentet. Mentholatum er i dag en global virksomhed - kendt og anerkendt af mange. Filosofien bag Softlips er at skabe produkter, der sikrer silkebløde læber, som brandnavnet også antyder.

Softlips produkterne

Softlips dækker over et sortiment af skønne læbepomader, der tilfører masser af næring og fugt til læberne, så de efterlades velplejede og uimodståelige. Innovation, funktionalitet og kvalitet er nøgleord for Softlips, hvilket afspejles i den spændende produktlinje, der byder på noget til enhver smag. Alle produkterne i Softlips’ produktserie er baseret på en parabenefri formel og er beriget med naturlige antioxidanter, der genopretter tørre løber. Softlips sørger for, at læberne efterlades silkebløde og velplejede efter hvert brug.

Softlips bestsellere

Blandt Softlips’ bestsellere finder man Softlips Cube Vanilla Bean, Softlips Cube Pomegranate Blueberry og Softlips Cube Fresh Mint. Cube Vanilla Bean er en fugtgivende læbebalsam, der giver en naturlig glans til læberne samt virker genoprettende. Læbepomaden har desuden en skøn duft af vanilje. Cube Pomegranate Blueberry er en effektiv læbepomade, der tilfører fugt og næring til læberne. Læbepomaden giver en let glans samt beskytter læberne mod sol under brug. Den skønne læbepomade har en duft af blåbær. Cube Fresh Mint er en fugtgivende læbepomade, der tilfører glans samt beskytter læberne mod solen. Den innovative formel genopretter tørre læber, så de efterlades med en velplejet finish. Cube Fresh Mint har en frisk duft af mentol.

Drømmer du om silkebløde og uimodståelige læber, er Softlips’ det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Softlips
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned