MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
SOHO er et brand i rivende udvikling, der
skaber unikke makeupsvampe ideelle til den
perfekte påføring af makeup. SOHO sortimentet
tæller forskellige kosmetiksvampe og pensler,
der sikrer en perfekt finish.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM SOHO

SOHO Beauty Blending Sponge

There is nothing so-so about SOHO

SOHO er et internationalt brand, der har revolutioneret makeupbrancen med smarte og funktionelle makeupsvampe. De unikke produkter i SOHO sortimentet gør det nemt at lægge en fejlfri makeup – hver gang.

Historien bag SOHO

SOHO er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at skabe sjove og funktionelle makeup-løsninger til kvinder verden over. Filosofien bag SOHO er, at det skal være sjovt at lægge makeup, og denne filosofi afspejler sig i de unikke og anderledes beauty-produkter, der gør det sjovt – og tilmed nemt – at lægge en smuk og fejlfri makeup. Teamet bag SOHO består af passionerede og erfarne eksperter, der har ét mål for øje; at gøre skønhed til en leg.

SOHO produkterne

SOHO dækker over et sortiment af funktionelle makeupsvampe- og pensler, der gør det nemt at lægge en fejlfri makeup på ingen tid. Sortimentet rummer blandt andet de populære og revolutionerede dråbeformede kosmetiksvampe, der er et absolut musthave i kosmetikpungen for kvinder verden over.

SOHO bestsellere

De bedst sælgende produkter i SOHO serien er Beauty Blending Sponge Teardrop og Makeupbørste Sæt. SOHO Beauty Blending Sponge Teardrop er en unik makeupsvamp, der sikrer en perfekt påføring af makeupprodukter. Svampen efterlader ingen striber, linjer eller klumper på huden og er desuden perfekt til påføring af flydende makeup. Lige i hælene på Beauty Blending Sponge kommer det smarte SOHO Makeupbørste Sæt med 24 forskellige kosmetikbørster, der gør det nemt at lægge en flot makeup.

Ønsker du at kunne lægge en fejlfri makeup, er de populære SOHO produkter et absolut musthave for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned