MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Sorry Mom er et dansk brand, der skaber
unik hudpleje til tatoveret hud. Sorry Moms’s
sortiment dækker over salver, lotions og sol-
cremer, der beskytter samt plejer tatoveringer,
så de forbliver flotte og intense.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM SORRY MOM

Sorry Mom hudpleje

A musthave for the tattooed ladies and gentlemen out there

Sorry Mom er en dansk virksomhed, der er specialiseret i hudpleje til tatoveret hud. Sorry Mom er inden for kort tid er blevet en succes både i Europa samt ’Over There’.

Historien om Sorry Mom

Historien om Sorry Mom startede i 2013, da Rasmus Cort Hansen og Thomas Blond Nissen satte sig for at skabe unikke hudplejeprodukter. Produkternes særlige formål var at beskytte samt vedligeholde tatoveringer og huden derunder. Begge havde de set deres andel af dårligt helede og falmede tatoveringer, og de to var hurtige til at opdage, at de dårlige resultater i mange tilfælde skyldtes utilstrækkelig behandling og pleje af den tatoverede hud. Derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da idéen opstod. I samarbejde med internationalt anerkendte tatovører og danske hudspecialister skabte Rasmus og Thomas en enestående serie af plejeprodukter. Hudplejeprodukternes formål er at passe bedst muligt på både hud og tatovering. Sorry Moms hudplejeserie har allerede bredt sig ud over Danmarks grænser, og i dag findes brandet på hylderne både i Europa og USA.

Sorry Moms sortiment

Sorry Moms produktsortiment dækker over en salve, Tattoo Balm; en lotion, Tattoo Lotion; samt en solcreme, Tattoo Sunscreen. Alle tre hudplejeprodukter er uundværlige, hvis en tatovering med stolthed skal vises frem, som det kunstværk den er. Panthenol er en vigtig ingrediens, der, med sit høje indhold af B5-vitamin, tilfører ekstra fugt til den udsatte hud. Plejecremerne er selvfølgelig uden alkohol og parfume, og salven til helt nytatoveret hud indeholder desuden antibakterielle ingredienser, der forebygger infektioner i huden bedst muligt. Sorry Mom-solcremen indeholder SPF 30 for bedst muligt at beskytte både hud og tatoveringer imod solens skadelige samt falmende stråler.

Sorry Mom bestseller

På kort tid har Sorry Mom vundet indpas både i Europa og USA. Blandt de mest populære produkter finder man Sorry Mom Tattoo Balm - en regenererende salve til nytatoveret hud. Salven giver ekstra fugt til huden samt sikrer en optimalt heling af huden for et smukt resultat.

Ønsker du at sikre dig, at dine tatoveringer altid viser sig fra deres allerbedste side, er hudplejeprodukterne fra Sorry Mom dit perfekte match!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned