Suavecito

Suavecito er et ægte retrobrand, der skaber hårprodukter til både mænd og kvinder. Suavecito er særlig kendt for sine ikoniske hårvokse og pomader, der er perfekte til et rigtigt rockabilly-look.

16 produkt(er)

Get it hombre

Suavecito Pomade er et amerikansk brand, der har specialiseret sig i at producere kvalitetspomader og hårprodukter, der skaber ægte retro-looks hos både mænd og kvinder.

Historien om Suavecito

Suavecito Pomade så dagens lys i slutningen af 00’erne, efter Pete Adame i årevis havde forsøgt at skabe den perfekte pomade. Peter Adame selv var nemlig storforbruger af pomade til håret, men priserne var han bestemt ikke fan af. Han besluttede derfor at skabe sin egen kvalitetspomade, der kunne måle med de dyre, men som han kunne forære til sine venner i den mindre bemidlede del af Santa Ana, Californien. Gennem flere år blev opskrifterne testet hjemme i familiens køkken, og da arbejdet bar frugt, var Suavecito Pomade en realitet. I virksomheden finder man ligeledes Petes bror, Tony, samt deres fælles ven Jason Venable. Idéen om at forære pomaderne væk, holdte ikke helt stik, men pomaderne fra Suavecito holdes nede i pris, så alle kan få råd til at holde håret på plads. Succesen fornægter sig ikke, og pomaderne sælges i dag over hele verden.

Suavecito produkterne

Suavecitos filosofi om, at deres hårpomader skal være tilgængelige for alle, er også skabt ud fra en respekt for frisør- og baberbranchen. Adame-brødrene og Venable, mener at, man alt for ofte har oplevet, at stylingprodukterne til flere hundrede kroner er dyrere end selve klipningen, når man har siddet i frisørstolen. Det sætter de en ære i at gøre op med, da de mener klippefaget bør anerkendes i højere grad end en lille bøtte hårvoks eller pomade.

De førende Suavecito bestsellere

Suavecitos produktsortiment dækker over de mest essentielle produkter, når det kommer til rockabilly-styling og retro-looks. En af de bedst sælgende produkter i serien er Suavecito Pomade - en klassisk glansgivende pomadevoks med medium. Lige i hælene kommer Suavecito Pomade Firme Hold, der giver kraftigt hold og naturlig glans til håret. Begge pomader er uundværlige for den ultimative rock ’n roll’er. Pomaderne er baseret på en vandopløselig formel, der gør dem lette at vaske ud af håret efterfølgende. På bestsellerlisten finder man også Suavecito Brilliantcreme - en stylingcreme, der giver ekstra meget glans, samt Suavecito Bay Rum - en opfriskende og velduftende aftershave. Suavecito Pomade producerer desuden en pomade særligt udviklet til kvinder, under navnet Suavecita Pomade.

Er du fan af det ægte rockabilly-look, må du straks kigge nærmere på de ultimative hårprodukter fra Suavecito Pomade!