BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

System 4

System 4 er en serie effektive hårprodukter, der behandler og modvirker hovedbunds- problemer. System 4 består af shampooer, conditionere, tonics og serummer, der alle er frie for parfume, farvestoffer og parabener.

31 produkt(er)

Everything your scalp needs to stay fit

System 4 revolutionerede hårplejebranchen med sine effektive produkter, der nemt og hurtigt kommer alle former for hovedbundsproblemer til livs uanset omfanget.

Historien om System 4

System 4 er et finsk brand, der blev lanceret af virksomheden Sim Sensitive i 1994. Virksomheden blev grundlagt af den erfarne hårplejeproducent Seppo Iso-Mustajärvi, der besluttede at vende tilbage til hårplejebranchen for at forvandle og forbedre hårsalonernes traditionelle viden. Sim Sensitives fokusområder blev placeret på høj kvalitet, ideelle resultater, erhvervsmæssig sundhed og fantastiske virkninger - dette resulterede i produktionen af 100% parfumefrie produkter, der kan anvendes af alle.

System 4 produkterne

Sim Sensitives ideologi er baseret på at skabe allergivenlige produkter, der kan bruges til hverdag i saloner over hele verden. De allergivenlige produkter gør det muligt for både frisører og forbrugere med sart hud eller allergier at anvende produkterne. Efter lanceringen af System 4 produkterne voksede Sim Sensitive markant på det finske marked, og i dag er virksomheden international med salg i utallige lande verden over.

System 4 sortimentet

Sortimentet dækker over shampooer, kure og serummer, der hurtigt og effektivt afhjælper forskellige problemer i hår og hovedbund. Produkterne hjælper blandt andet imod skæl, hårtab, kløe og irriteret hovedbund. Kliniske forsøg har vist, at produkterne i System 4 er særligt effektive overfor selv de sværeste tilfælde af hovedbundsproblemer. Serien indeholder desuden ikke kunstig parfume, farvestoffer eller parabener.

De førende System 4 bestsellere

System 4’s helt klare bestsellere er Bio Botanical Serum, Climbazole Shampoo 2 og Mild Shampoo 3. Bio Botanical Serum er et leave-in serum, der er baseret på et højt indhold af naturlige urteekstrakter, som effektivt modvirker for tidligt hårtab samt svag hårvækst hos både mænd og kvinder. Climbazole Shampoo 2 er en specialshampoo, der forebygger og fjerner tørre, dryssende skæl fra hovedbunden samt genopretter den naturlige fugtbalance. Mild Shampoo 3 er en hverdagsshampoo, der er ideel at anvende, når hovedbundsproblemerne er væk. Shampooen forebygger irritation, kløe og fremkomsten af nye skæl samt opretholder hovedbundens naturlige fugtbalance.

System 4 er virkningsfuld hårpleje, der sørger for, at du aldrig mere skal opleve skælflager, kløe og andre ubehageligheder!

Besøg producentens hjemmeside: System 4