HUSK DIN GRATIS-GAVE ;o) | Læs mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Technic er inspireret af det nyeste inden
for skønhedstrenden. Technic sortimentet
dækker over makeupprodukter heriblandt
de populære øjenskygger, der skaber en
vaskeægte wow-effekt.
5 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM TECHNIC

Technic makeup

Designed to create endless looks for every occasion

Technic er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at producere makeup til overkommelige priser. Produktlinjen byder på et bredt udvalg af makeup, der følger nutidens trends.

Historien om Technic

Technic er en anerkendt virksomhed, der er kendt for deres skønne udvalg af makeupprodukter. Filosofien bag Technic er at skabe et brand, der altid er med på den nyeste trend inden for skønhedsindustrien og som er til at betale. Technic er en virksomhed, der har sans for kvalitet og funktionalitet og har skabt produkter, der er ideelle til alle behov og anledninger.

Technic produkterne

Technics sortiment byder på et væld af makeupprodukter, der tilgodeser enhver kvindes behov for at være skøn og smuk - hver dag. Produktlinjen tæller alt lige fra mascaras, neglesæt og makeupbørster til de populære øjenskygger, der skaber en ægte wow-effekt og er et absolut musthave til makeupsamlingen.

Technics sortiment

Blandt Technics bedst sælgende produkter ligger Technic Sultry Eyeshadows Tawny og Technic Sultry Eyeshadows Moss. Sultry Eyeshadows Tawny er en makeup palette bestående af 6 skønne øjenskygger i brunlige nuancer. Paletten er ideel til at skabe et intenst look eller et mere naturligt hverdagslook alt efter, hvad man ønsker. Sultry Eyeshadows Moss er en palette bestående af 6 elegante øjenskygger i grønlige nuancer. De smukke grønne farver giver rig mulighed for at skabe et look, der passer til enhver anledning.

Ønsker du at kunne skabe et smukt og naturligt hverdagslook eller et intenst festlook, er Technics makeup produkter det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned