BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

The Balm

The Balm er et amerikansk brand, der producerer anerkendte kvalitets makeup- og kosmetikprodukter med retro inspirerede designs. Sortimentet spænder alt fra highlighters og blush til multifunktionelle paletter. Find alle nyhederne her!

1 til 36 af 98

Side

af 3

Side

af 3

Beauty in five minutes

The Balm er et amerikansk brand, der værner om kvalitet og brugbarhed med alle sine makeup- og kosmetikprodukter. The Balm er det ideelle brand for alle dem, der elsker makeup, da the Balm altid er på forkant med de hotteste makeuptrends.

Historie om the Balm

The Balm Cosmetics er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 2004 af Marissa Shipman. Idéen bag the Balm var at skabe et brand, der kunne få alle til at se ud og føle sig glamourøse ved hjælp af ganske få produkter. Produkterne bygger på hendes filosofi om, at det kun kræver fem minutter at skabe skønhed, og at produkterne derfor ved blot få produkter kan klare hurtige, vidunderlige løsninger på baggrund af en bred vifte af skønhedsbehov.

The Balm produkterne

The Balm sortimentet består af makeup- og kosmetikprodukter til alle lejligheder, der alle har en multifuktionel funktion. Sortimentet spænder alt fra highlighters og blush til multifunktionelle paletter og foundations i et væld af smukke farver til alle og enhver. The Balm-produkterne er alle baseret på højpigmenterede formler, der sikrer ekstra intensitet til de smukke, brugbare farver. Vigtigt at nævne, så er alle af the Balms produkter fri for parabener og ikke testet på dyr (cruelty-free).

The Balms bestsellere

Blandt the Balms bedst sælgende produkter ligger de smukke highlighters i top. Særligt Mary Lou Manizer, der med sin smukke honningfarvede shimmer tog hele verden med storm og florerede som favorit på adskillige makeup guruers YouTube-kanaler. Lige i hælene på highlighterne kommer øjenskyggepaletten Nude Tude, der har 12 smukke farver i en nude nuance med glimmer og shimmer effekts. Øjenskyggerne har en perfekt pigmentering, der er hurtige og nemme at påføre. Derudover har skyggerne lige præcis de farver og metalliske effekter, som man behøver i sin samling.

Ønsker du at føle skønhed både inde og udefra til alle lejligheder, så har the Balm det helt rigtige udvalg af brugbare kvalitets makeupprodukter til dig!

Besøg producentens hjemmeside: thebalm.com