The Humble Co.

The Humble Co. er et internationalt bæredygtigt brand, der kendetegnes ved høj kvalitet, enkelt skandinavisk design og ikke mindst et klimavenligt mindset. Produkterne fremstilles af så naturlige og bæredygtige materialer som muligt. Overskuddet af produktsalget går til velgørende projekter for børn i verdens fattigste lande.

6 produkt(er)

From Sweden with love

The Humble Co. er et internationalt bæredygtigt brand, der blev etableret i 2013 af tandlæge Noel Abdayem. The Humble Co. kendetegnes ved det enkle skandinaviske design og ikke mindst det klimavenlige mindset, hvor produkterne produceres af så naturlige og bæredygtige materialer som muligt. Overskuddet går til finansiering af projekter til gavn for børn i nød. The Humble Co. sælges i dag i tusindvis af butikker og tandklinikker verden over.

Historien bag The Humble Co.

The Humble Co. blev stiftet i 2013 af tandlægen Noel Abdayem, der startede sin egen lille bæredygtige revolution i mundplejeprodukter. Filosofien bag The Humble Co. er at når vi er heldige at blive født i den velhavende del af verden, er det vores pligt at tage os af de mindre heldige. The Humble Co. har oprettet organisationen Humble Smile Foundation, der leverer professionelle og bæredygtige sundhedsprojekter til de steder i verden, hvor det er allermest nødvendigt. Donationerne går bl.a. til oplysning om mundhygiejne og renovering af tandklinikker og kommer enten i form af fysiske produkter eller finanser. Sundhedsprojekterne er finansieret direkte af produktsalg.

Om produkterne fra The Humble Co.

The Humble Co. er kvalitetsprodukter, der er udviklet, designet og fremstillet under kyndig vejledning af dygtige tandlæger. The Humble Co. er fremstillet af miljøvenlig materialer i såvel produkter som emballering samt i bortskaffelsen af produkterne til det lavest mulige miljømæssige fodaftryk. Produkterne fra The Humble Co. kommer i et lækkert, skandinavisk design, kendetegnet for sin enkelhed og effektivitet.

The Humble Co. bestsellers

The Humble Co. er meget populære produkter verden over. Vores absolutte bestsellere er bambustandbørsten Humble Brush Soft samt Natural Toothpaste Charcoal. Humble Brush Soft fra The Humble Co. er en højkvalitetstandbørste fremstillet af 100% bæredygtigt bambus og miljøvenlige materialer. Tandbørsten renser tænderne ligeså effektivt som en regulær tandbørste af plastic og holder ligeså længe. De bløde nylon-børstehår er skånsomme mod tænder og tandkød og efterlader dig med en god og sund mundhygiejne. Natural Toothpaste Charcoal fra The Humble Co. er en tandpasta til voksne, der beskytter og plejer tænder og mund, uden at gå på kompromis med bæredygtighed. Den miljøvenlige tandpasta forebygger huller i tænderne, dårlig ånde samt plak og efterlader dig med en sund mundhygiejne og et hvidere smil.

Ønsker du klimavenlige kvalitetsprodukter samt at støtte velgørende projekter, hvor der er allermest brug for det, er The Humble Co. det helt rette match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: The Humble Co.