TIGI B for Men

TIGI B For Men er er et brand i konstant udvikling. TIGI B For Men producerer hårprodukter til pleje og styling, der er specielt designet til mænd. Sortimentet tæller bl.a. hår- voks, krøllecreme, hårgelé samt shampoo og balsam.

9 produkt(er)

What’s new today is old tomorrow

TIGI er et internationalt brand i konstant bevægelse og udvikling. Brandet gør det let at følge de nyeste trends inden for hår og styling.

Historien om TIGI B For Men

TIGI er et anerkendt, prisvindende brand, der står bag adskillige serier af kreative og innovative hårprodukter. Historien om TIGI begynder allerede i 1963, hvor Mascolo-brødrene starter deres første Toni & Guy-salon op i London. I de efterfølgende årtier vokser salonen sig større og større, og i 1982 ser TIGI dagens lys. Det er dog først i 2002, at TIGI løsriver sig fra Toni & Guy og står på egne ben under Anthony Mascolos kyndige hænder. TIGIs vision om at skabe pleje- og stylingprodukter til professionelt brug er blevet til en realitet og en international succes.

Filosofien bag TIGI B For Men

Udvikling er nøgleordet i TIGIs filosofi. Modebranchen er i konstant bevægelse, og derfor skal hårprodukterne også være det. TIGI er et nyskabende og innovativt brand, der gør det let for alle at følge de nyeste trends. Anthony Mascolo har tre gange vundet den eftertragtede pris som ”British Hairdresser of the Year” - da han selv designer, tester og fotografer produkterne, hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau samt et unikt visuelt udtryk.

TIGI B For Men sortimentet

TIGIs sortiment dækker over forskellige serier af hårprodukter til pleje og styling. TIGI B For Men er en serie, der er specielt designet til mænd. Serien har et råt, maskulint design, og produkterne giver unikke muligheder for en varieret styling. I serien finder man blandt andet voks, pastevoks, krøllecreme, hårgelé samt forskellige shampooer og conditionere. Serien bliver konstant opdateret, så man altid har de bedste produkter af højeste kvalitet.

TIGI B For Men bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i TIGI B For Men er Matte Separation Workable Wax. En matterende hårvoks, der er nem at fordele i håret samt giver en naturlig og fleksibel finish med stærkt hold. Lige i hælene kommer Clean Up Daily Shampoo – en mild hverdagsshampoo, der effektivt renser hår og hovedbund fri for urenheder. Shampooen stimulerer samtidig blodcirkulationen i hovedbunden samt efterlader håret med en frisk og let fornemmelse.

Med TIGI B For Men får du professionelle hårprodukter, der følger tidens trends samt giver dig et perfekt resultat hver eneste gang!

Besøg producentens hjemmeside: TIGI B for Men