Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

TIGI Bed Head

TIGI Bed Head er et brand, der følger de nyeste trends inden for styling og pleje af håret. TIGI Bed Head tæller bl.a. shampoo og balsam samt hårspray, hårvoks, gelé, serum og mousse, der efterlader en perfekt finish.

1 til 36 af 80

Side

af 3

Side

af 3

What’s new today is old tomorrow

TIGI er et internationalt brand i konstant bevægelse og udvikling. Brandet gør det let at følge de nyeste trends inden for hår og styling.

Historien om TIGI Bed Head

TIGI er et anerkendt, prisvindende brand, der står bag adskillige serier af kreative og innovative hårprodukter. Historien om TIGI begynder allerede i 1963, hvor Mascolo-brødrene starter deres første Toni & Guy-salon op i London. I de efterfølgende årtier vokser salonen sig større og større, og i 1982 ser TIGI dagens lys. Det er dog først i 2002, at TIGI løsriver sig fra Toni & Guy og står på egne ben under Anthony Mascolos kyndige hænder. TIGIs vision om at skabe pleje- og stylingprodukter til professionelt brug er blevet til en realitet og en international succes.

Filosofien bag TIGI Bed Head

Udvikling er nøgleordet i TIGIs filosofi. Modebranchen er i konstant bevægelse, og derfor skal hårprodukterne også være det. TIGI er et nyskabende og innovativt brand, der gør det let for alle at følge de nyeste trends. Anthony Mascolo har tre gange vundet den eftertragtede pris som ”British Hairdresser of the Year” - da han selv designer, tester og fotografer produkterne, hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau samt et unikt visuelt udtryk.

TIGI Bed Head sortimentet

TIGIs sortiment dækker over forskellige serier af hårprodukter til pleje og styling. TIGI Bed Head er TIGIs mest populære serie, som består af adskillige produkter til både pleje og styling. I serien finder man blandt andet hårspray, hårvoks, hårgelé, serum, mousse, glansspray og forskellige shampooer og conditionere. Det farverige, kreative univers bliver konstant opdateret, så man let og effektivt kan følge moden.

TIGI Bed Head bestsellere

Det bedst sælgende produkt i TIGI Bed Head-serien er Masterpiece Massive Shine Hairspray - en glansgivende hårspray, der tilfører et kraftigt hold til håret samt efterlader en strålende blank finish. Hårsprayen beskytter desuden frisuren imod luftfugtighed for en mere modstandsdygtig styling. En anden bestseller er TIGI bed Head Recovery Shampoo. Shampooen renser skånsomt håret samt genopretter hårets naturlige fugtbalance.

Med TIGI Bed Head får du professionelle hårprodukter, der følger tidens trends samt giver dig et perfekt resultat hver eneste gang!

Besøg producentens hjemmeside: TIGI Bed Head


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik