Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

TIGI Catwalk

TIGI Catwalk er et brand i konstant bevæg- else. TIGI Catwalk er skabt med udgangs- punkt i teknikker, som professionelle frisører og stylister anvender til de store runways. Catwalk-serien opdateres konstant, så den altid følger tidens trends.

26 produkt(er)

What’s new today is old tomorrow

TIGI er et internationalt brand i konstant bevægelse og udvikling. Brandet gør det let at følge de nyeste trends inden for hår og styling.

Historien om TIGI Catwalk

TIGI er et anerkendt, prisvindende brand, der står bag adskillige serier af kreative og innovative hårprodukter. Historien om TIGI begynder allerede i 1963, hvor Mascolo-brødrene starter deres første Toni & Guy-salon op i London. I de efterfølgende årtier vokser salonen sig større og større, og i 1982 ser TIGI dagens lys. Det er dog først i 2002, at TIGI løsriver sig fra Toni & Guy og står på egne ben under Anthony Mascolos kyndige hænder. TIGIs vision om at skabe pleje- og stylingprodukter til professionelt brug er blevet til en realitet og en international succes.

Filosofien bag TIGI Catwalk

Udvikling er nøgleordet i TIGIs filosofi. Modebranchen er i konstant bevægelse, og derfor skal hårprodukterne også være det. TIGI er et nyskabende og innovativt brand, der gør det let for alle at følge de nyeste trends. Anthony Mascolo har tre gange vundet den eftertragtede pris som ”British Hairdresser of the Year” - da han selv designer, tester og fotografer produkterne, hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau samt et unikt visuelt udtryk.

TIGI Catwalk sortimentet

TIGIs sortiment dækker over forskellige serier af hårprodukter til pleje og styling. TIGI Catwalk-serien er skabt med udgangspunkt i teknikker, som professionelle frisører og stylister bruger bag scenen på de store runways. I serien finder man blandt andet produkter til krøller, til glat hår, til volumen samt forskellige plejende shampooer, hårkure og conditionere. Serien bliver konstant opdateret, så man altid har de bedste produkter af højeste kvalitet.

TIGI Catwalk bestsellere

Det mest populære produkt i TIGI Catwalk-serien er Curlesque Curls Rock Amplifier. Den varmbeskyttende krøllecreme separerer effektivt krøller, så de får et flot og smidigt look. En anden bestseller er Your Highness Root Boost Spray - en skumspray, der giver håret et løft ved rødderne samt tilfører et langvarigt, let hold. Sidst men i mindst er Curlesque Leave In Conditioner et populært produkt i serien. Den plejende balsam tilfører masser af fugt til krøllet hår, så det efterlades glansfuldt og genoplivet med en markeret facon.

Med TIGI Catwalk får du professionelle hårprodukter, der følger tidens trends samt giver dig et perfekt resultat hver eneste gang!

Besøg producentens hjemmeside: TIGI Catwalk