TIGI S-Factor

TIGI S-Factor er producent af eksklusive hårprodukter til pleje og styling. TIGI S-Factor skruer op for selvforkælelsen samt gør det muligt at skabe en skøn spaoplevelse derhjemme.

15 produkt(er)

What’s new today is old tomorrow

TIGI er et internationalt brand i konstant bevægelse og udvikling. Brandet gør det let at følge de nyeste trends inden for hår og styling.

Historien om TIGI S-Factor

TIGI er et anerkendt, prisvindende brand, der står bag adskillige serier af kreative og innovative hårprodukter. Historien om TIGI begynder allerede i 1963, hvor Mascolo-brødrene starter deres første Toni & Guy-salon op i London. I de efterfølgende årtier vokser salonen sig større og større, og i 1982 ser TIGI dagens lys. Det er dog først i 2002, at TIGI løsriver sig fra Toni & Guy og står på egne ben under Anthony Mascolos kyndige hænder. TIGIs vision om at skabe pleje- og stylingprodukter til professionelt brug er blevet til en realitet og en international succes.

Filosofien bag TIGI S-Factor

Udvikling er nøgleordet i TIGIs filosofi. Modebranchen er i konstant bevægelse, og derfor skal hårprodukterne også være det. TIGI er et nyskabende og innovativt brand, der gør det let for alle at følge de nyeste trends. Anthony Mascolo har tre gange vundet den eftertragtede pris som ”British Hairdresser of the Year” - da han selv designer, tester og fotografer produkterne, hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau samt et unikt visuelt udtryk.

TIGI S-Factor sortimentet

TIGIs sortiment dækker over forskellige serier af hårprodukter til pleje og styling. TIGI S-Factor skruer op for selvforkælelsen og den lækre spaoplevelse til den luksuriøse kvinde. Serien består blandt andet af stylingprodukter i lækkert design samt plejende produkter, der beskytter og nærer håret i dybden. Serien bliver konstant opdateret, så man altid har de bedste produkter af højeste kvalitet.

TIGI S-Factor bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i TIGI S-Factor serien er Creamy Molding Wax. Den bløde voks tilfører et stærkt dog fleksibelt hold til håret samt har en effektiv anti-krus virkning. Voksen giver samtidig masser af glans og separation til frisuren, og den kan anvendes i både kort og længere hår. En anden bestseller er Diamond Dreams Conditioner - en luksuriøs balsam, der efterlader håret silkeblødt med en strålende, glansfuld finish.

Med TIGI S-Factor får du eksklusive og luksuriøse hårprodukter, der følger tidens trends samt giver dig et perfekt resultat hver eneste gang!

Besøg producentens hjemmeside: TIGI S-Factor