Tints of Nature

Tints Of Nature er producent af økologiske og ammoniakfrie hårfarver samt hårpleje- produkter baserede på naturlige ingredienser. Tints Of Nature’s brede sortiment gør det nemt at få en smuk hårfarve fuld af glans og intensitet.

1 til 36 af 42

Side

af 2

Side

af 2

The simple, healthier way to colour your hair

Historien om Tints Of Nature

Brandet Tints of Nature blev grundlagt i 1994 som en del af Herb UK Ltd, der har specialiseret sig i at producere økologiske og skånsomme hårprodukter. Herb UK Ltd er en af de førende selvstændige producenter af hårpleje i Storbritannien, og de eksporterer til over 40 lande på verdensplan.

Tints Of Nature produkterne

Tints of Nature er skabt ud fra en filosofi om, at deres hårprodukter skal indeholde så mange økologiske og så få kemiske ingredienser som muligt. Alle hårfarver er frie for ammoniak og parabener og er derfor skånsomme imod håret. Etik spiller ligeledes en stor rolle for brandet, og Tints Of Nature lægger stor vægt på, at alle ingredienser dyrkes og produceres under ordentlige forhold. Derudover er ingen af hårplejeserierne testet på dyr. Al emballage er desuden skabt af genbrugsmaterialer, og de miljømæssige hensyn er i stor fokus fra start til slut af produktionen.

Tints Of Nature sortimentet

Hårfarverne fra Tints of Nature er fulde af naturlige og økologisk certificerede ingredienser, der både har plejende egenskaber samt beskytter hårfarven. Derudover er hårfarverne udviklet af specialister inden for hårpleje til brug i professionelle frisørsaloner. Hårfarverne fås både i en permanent samt i en semi-permanent variant, og farvepaletten spænder fra platinblond til sort. De permanente hårfarver dækker grå hår op til 100 %, og de semi-permanente hårfarver har en dækkeevne af grå hår på op til 80 %. Sortimentet indeholder desuden både shampoo og balsam særligt udviklet til farvet hår.

De bedst sælgende Tints Of Nature

Tints of Nature er førende inden for økologiske hårfarver, og blandt de bedst sælgende produkter finder man Tints of Nature Earth Red 4RR, der giver en glansfuld rød hårfarve. Tints of Nature Medium Mahogany Brown 4 M er med sine røde og violette undertoner endnu et populært valg, der giver håret en flot mørkebrun farve med et fantastisk farvespil.

Ønsker du en smuk hårfarve uden at gå på kompromis med miljøet, er de økologiske og skånsomme hårfarver fra Tints of Nature det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Tints of Nature