Spar minimum 20% på LAQ Shield shellak - shop HER | Lynhurtig levering, prismatch og loyalitetsrabat hver gang du handler!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

Tom Ford er et anerkendt internationalt brand,
der leverer eksklusive parfumer, som fortryller
omgivelserne med sin moderne elegance.
Tom Ford er kendetegnet ved sin kvalitet og
glamouriøsitet.

3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM TOM FORD

Tom Ford

Embody 21st century sex appeal and timeless elegance

Tom Ford er et kultbrand, der særligt er kendt for at producere eksklusive produkter i højeste kvalitet. Særligt er Tom Ford kendt for de skønne parfumer med fortryllende, glamourøse og originale dufte, der er indhyllet i smukke og elegante flakoner.

Historien bag Tom Ford

Manden bag Tom Ford er af selvsamme navn. Tom Ford er oprindeligt fra Texas, men i takt med sin karriere har han boet i modebyer som Milano og New York. I 1986 begyndte Tom Ford som designassistent ved Cathy Hartwick og i 1988 som designer hos Marc Jacobs
I 1990 startede han i Gucci Group, hvor han stod for design til kvinder. Allerede i 1992 blev han forfremmet til designdirektør og i 1994 igen til kreativ direktør og kommunikationsmanager for Gucci Group. Her var hans rolle at stå for designet af alle produktlinjer - lige fra tøj til parfumer. Efter al sin erfaring rundt omkring i mode- og skønhedsbranchen stiftende han i 2005 sit eget brand Tom Ford, hvor han blandt andet gik sammen med Esteé Lauder om at lave Tom Ford Beauty Brand. I 2007 åbnede hans første fysiske Tom Ford butik i New York - i dag findes der nu 98 fritstående butikker. Helt tilbage i hans ungdom har han været besat af gode dufte, hvor han særligt har været fascineret af de orientalske duftolier. Han bruger sommetider flere dufte oven på hinanden for at opbygge den perfekte duft.

Tom Ford produkterne

Tom Ford Beauty Collection består af overdådig kosmetik og unikke dufte, der er designet til at være fortryllende, glamourøse og originale. Tom Ford er besat af moderne kreativ glamour til kvinder og mænd, hvilket han har overført til sine vidunderlige dufte. Kendetegnet ved Tom Ford duftene er, at de dufter af uforenlig magi, der fortryller de omkringliggende omgivelser. Alle dufte har et fælles tema; de er alle overordnet set varme, men indeholder en kølig note, der tilfører en moderne elegance. Tom Ford er særligt glad for patchouli, hvilket udmønter sig ved, at der altid er patchouli i hans dufte. I de kvindelige parfumer er der tilsat hvid patchouli, som bringer kærligheden til den sanselige. Gennemgående til mænd er de krydrede topnoter og de blomsterholdige hjertenoter. Ford er nemlig af den overbevisning, at mænd sagtens kan iføre sig blomsterholdige, tunge dufte. Generelt set er Ford duftene kendetegnet ved deres umiskendelige individualitet, feminine glamour og gennemførte maskuline stil, der passer til tidens trends.

Tom Ford bestsellers

En af Tom Fords bedstsælgende parfumer er Tom Ford Noir Pour Femme Eau de Parfum, der er en ekstravagant parfume til den stilbevidste kvinde. Noir Pour Femme efterlader er frisk og sød blomsterduft på huden, der fremstår sensuel og dominerende. En anden bestseller er Tom Ford Noir Eau de Toilette, der er en forførende parfume til den selvsikre mand. Noir efterlader en sofistikeret duft med en blanding af friskhed, sødme og varme, som fremstår både maskulin og sensuel.

Ønsker du at iføre dig velduftende, elegante parfumer, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Tom Fords parfumer uden tvivl det perfekte valg for dig.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned