Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et internationalt kultbrand, der er kendt for at producere eksklusive produkter i allerhøjeste kvalitet. Tommy Hilfiger producerer et væld af ikoniske parfumer, der sikrer velduftende, skønne dufte til den enkelte kvinde og mand.

5 produkt(er)

Premium styling, quality and value to consumers worldwide

Tommy Hilfiger er et internationalt kultbrand, der producerer ikoniske parfumer med skønne dufte, der er indhyllet i smukke og karakteristiske flakoner beklædt med Tommy Hilfigers signaturfarver.

Historien bag Tommy Hilfiger

Thomas Jacob Hilfiger stiftede brandet Tommy Hilfiger i 1985, som i dag anses som værende en af verdens ledende designer livsstilsbrands. Tommy Hilfiger er kendt for at levere premium styling, kvalitet og værdi til forbrugere over hele verden. Tommy Hilfiger er inspireret af popkulturen og er kendt for at være klassisk, amerikansk og cool. Farverne blå, hvid og rød går igen på alle Tommy Hilfigers produkter, hvilke farver der kommer fra det amerikanske flag. Stilen er dog tilført et tvist ved hvert enkelt item og bryder konventionerne, samtidigt med at de hylder individualismen. Tommy Hilfiger lancerede sin første parfume Tommy Man i 1995, der året efter blev efterfulgt af Tommy Girl. Sidenhen er der kommet 58 flere parfumer til. Trods Tommy Hilfiger er mest kendt som tøjdesigner, spiller hans parfumer en væsentlig rolle for brandet.

Tommy Hilfiger produkterne

I de største modehuse verden over kan man finde Tommy Hilfigers smukke signaturfarver, blå, hvide og røde, mens de lulsuriøse Tommy Hilfiger parfumer pryder billedet på hylderne i skønhedsafdelingerne. Tommy Hilfiger sortimentet tæller et væld af lækre parfumer, der efterlader en frisk og forførende duft på huden. Duftene er indhyllet i luksus i form af klassiske flakoner, der skaber et elegant udtryk på badeværelset. Tommy Hilfigers dufte bærer præg af at være tidløse og klassiske - de går simpelthen aldrig af mode. Nogle af parfumerne er kendetegnet ved deres friskhed, hvor andre er mere forførende eller ungdommelige. Sortimentet spænder bredt til de forskellige målgrupper, så alle er garanteret af finde sin yndlings parfume. Alle Hilfigers parfumer er alle fri for parabener.

Tommy Hilfiger bestsellers

Blandt Tommy Hilfigers bedst sælgende produkter er Tommy Hilfigers første parfume Tommy Man Eau de Toilette, der er en klassisk parfume til mænd. Parfumen har en amerikansk frisk duft, der oser af energi og dynamik, hvilket gør den velegnet til dagtimerne. Lige i hælene på den lækre herre parfume kommer Tommy Girl Eau de Toilette, der er en frisk og livlig parfume til kvinder. Parfumen er inspireret af de vilde, amerikanske blomster, hvilket gør, at den efterlader en frisk blomsterduft på huden.

Ønsker du at iføre dig en velduftende, elegant parfume, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Tommy Hilfigers parfumer uden tvivl det perfekte valg for dig.

Besøg producentens hjemmeside: dk.tommy.com