TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
TONI&GUY er et engelsk brand, der er
skabt ud fra en familiepræget passion for
hårstyling. TONI&GUY råder over et
sortiment af skønne hårprodukter, der er
et absolut musthave til samlingen.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM TONI&GUY

TONI&GUY stylingprodukter

For beautiful hair - every day

TONI&GUY er et internationalt brand, der tager afsæt i familien Mascolos passion for hårstyling. TONI&GUYS produktlinje, bestående af effektive hårprodukter, er anerkendt af professionelle frisører og stylister verden over.

Historien om TONI&GUY

TONI&GUY er engelsk virksomhed, der blev grundlagt i 1963 af de italienske brødre, Toni og Guy Mascolo. De to brødre havde altid haft en forkærlighed for hårstyling og var fra barns ben blevet inspireret og oplært af deres forbillede og kære fader, Francesco Mascolo, hvis passion for hårstyling var stor. Toni og Guy forlod begge deres respektive karriereveje og tilsidesatte studierne til fordel for at skabe deres eget brand. Toni and Guy er i dag et verdenskendt og anerkendt brand blandt professionelle stylister og frisører verden over.

TONI&GUY produkterne

TONI&GUY dækker over et imponerende sortiment af professionelle hårprodukter, der er skabt med kærlighed samt baseret på de bedste formler - for kun det bedste er godt nok. Toni and Guy sortimentet tæller alt lige fra elektroniske stylingapparater og accessoires til effektive stylingprodukter samt skønne shampooer og balsammer. Den brede produktlinje gør det nemt at skabe en flot frisure - hver dag.

TONI&GUY bestsellere

De bedst sælgende produkter i TONI&GUYS produktlinje er Styling Fibre og Shine Gloss Serum. TONI&GUY Styling Fibre er en effektiv fibervoks, der tilfører håret en mat finish og et medium hold. Voksen gør det nemt at style og restyle håret i løbet af dagen samt skaber masser af definition til frisuren. TONI&GUY Shine Gloss Serum er et effektivt letvægts-serum, der tilfører håret en strålende, glansfund finish. Shine Gloss Serum tæmmer desuden kruset og uregerligt hår, så det fremstår med en smuk og velplejet finish.

Drømmer du om smukt, glansfuldt og velplejet hår, er TONI&GUYS produktlinje det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned