Trevor Sorbie

Trevor Sorbie har ændret hårindustrien med en revolutionerende teknologi, der gør det nemt at skabe et intenst og smukt hårlook. Trevor Sorbies sortiment dækker over et attraktivt udvalg af stylingprodukter og trimmere.

13 produkt(er)

Combination of original thinking with superb technical ability

Trevor Sorbie er en engelsk virksomhed, der producerer stylingprodukter baseret på moderne teknologi. Den innovative produktlinje går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Historien om Trevor Sorbie

Trevor Sorbie er et internationalt brand, der blev grundlagt i 1979 af manden ham selv, Trevor Sorbie. Trevor Sorbie har de sidste årtier været trendsætter og har skabt mange inspirerende looks på catwalken verden over. Trevor har arbejdet med adskillige stjerner og stylister, og virksomheden Trevor Sorbie er i dag anerkendt som en af de førende inden for moderne styling og stylingapparater.

Trevor Sorbie produkterne

Trevor Sorbie dækker over et bredt sortiment af stylingprodukter, der alle er udviklet med tanke på at gøre det nemt for alle at skabe det perfekte hårlook - hvad enten målet er glat hår eller smukke, spændstige krøller. Sortimentet tæller alt lige fra føntørrer, glattejern og krøllejern til trimmere og stylingprodukter. Trevor Sorbies mål har været at ramme forbrugerenes ønske og behov for en flot finish, der er nem at opnå.

Trevor Sorbies bestsellere

Blandt Trevor Sorbie bedst sælgende produkter finder man blandt andet Longer Hair Curl Cream, 2000W Diffuser Dryer TRE003 og 230°C Salon Straightener TRE006. Longer Hair Curl Cream er en intens krøllecreme, der genopbygger samt tilfører fugt og pleje til håret. Cremen medvirker veldefinerede krøller med en smuk og glansfuld finish. 2000W Diffuser Dryer er en effektiv føntørrer, der hurtigt og skønsomt tørrer håret. Føntørreren er baseret på ION-teknologi med keratin og arganolie, der medvirker et sundt og glansfuldt look. 230°C Salon Straightener TRE006 er et keramisk glattejern, der gør det nemt at glatte eller krølle håret. Det innovative glattejern er belagt med arganolie og gør det derfor nemt at style håret.

Ønsker du nemt at kunne skabe et smukt hårlook, er Trevor Sorbies produkter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Trevor Sorbie