Tribella

Tribella producerer miljøvenlige og skånsomme hår- produkter, der er velegnede til brug af hele familien. Tribella er særligt kendt for sin milde shampoo, der tilgodeser hele familiens behov for god hygiejne og pleje.

1 produkt(er)

Family is beauty

Tribella er en dansk virksomhed, der producerer miljøvenlige og skånsomme hårprodukter til hele familien. Den populære Tribella Familieshampoo er et musthave for dig, der ønsker at tilgodese hele familiens behov for god hygiejne og pleje.

Historien bag Tribella

Tribella er et dansk brand, der producerer miljøvenlige og skånsomme hårprodukter, der kan bruges af alle familiens medlemmer. Filosofien bag Tribella er at tilgodese hele familiens behov for god hygiejne og pleje, hvorfor virksomhedens kerneværdi er at producere milde, men virkningsfulde, hårprodukter, der nænsomt plejer håret i dybden for et sundt og velplejet resultat til hele familien.

Tribella produkterne

Tribella dækker over et velovervejet sortiment af hårplejeprodukter, der er velegnet til brug af hele familien. Tribella serien er derfor baseret på en mild og skånsom formel, der renser håret fri for urenheder, samtidig med at produkterne i serien har en plejende og blødgørende virkning på håret. De populære Tribella produkter er desuden fri for parabener, og derudover kommer de i miljøvenlig emballage.

Den absolutte Tribella bestseller

Man kommer ikke uden om, at Tribella er det foretrukne valg i mange familier, og særligt et produkt er populært blandt forbrugerne; nemlig den populære Tribella Familieshampoo. Tribella Familieshampoo er, som navnet antyder, en mild shampoo til hele familien, der renser håret fri for snavs og urenheder. Shampooen har desuden en plejende virkning, så håret efterlades med en frisk, ren fornemmelse samt en velplejet finish. Familieshampoo kan anvendes til daglig brug og er desuden velegnet til normalt hår. Den store størrelse gør desuden shampooen endnu mere attraktiv for den store familie.

Er du på udkig efter en shampoo, som hele familien kan bruge, er Tribella Familieshampoo det ultimative musthave for dig.