BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

UNIQ

Filosofien bag UNIQ er at skabe innovative og effektive produkter, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. UNIQ sorti- mentet dækker over de populære dermaroller, voksperler og spejle med LED-lys.

18 produkt(er)

Perfect skin for everybody

UNIQ er en anerkendt producent af de effektive dermaroller, der hjælper tusindevis af kvinder og mænd med at opnå skøn og fejlfri hud, ligesom de fjerner deres uønskede hår – begge dele på en nem, skånsom og effektiv måde.

Historien bag UNIQ

UNIQ er en innovativ virksomhed, der står bag et af nutidens mest populære ’fænomener’ inden for moderne hudpleje – nemlig de populære dermaroller, der hjælper tusindevis af kvinder med at opnå skøn og fejlfri hud. Ideen bag UNIQ opstod på baggrund af en interesse for at gøre det nemt for kvinder at genopbygge smuk hud på en hurtig og enkel måde – og af denne interesse skabte teamet bag UNIQ de populære dermaroller, der efterhånden er blevet en del af den daglige skønhedsrutine hos mange kvinder. Udover skinrollers producerer UNIQ også pearl wax i alle afskygninger. Intentionen med voksperlerne er at levere effektiv voks, der nemt og skånsomt fjerner uønskede hår.

UNIQ sortimentet

UNIQ dækker blandt andet over et sortiment af effektive dermaroller, der synligt forbedrer hudens struktur i både ansigtet og på kroppen. Dermarolleren – også kendt under navnet, skin roller – sætter gang i hudens celle- og kollagenproduktion og reducerer derved ar, rynker pigmentpletter og fine linjer. Resultatet er smuk og fejlfri hud – og hvem drømmer ikke om det? Den effektive skin roller er desuden medvirkende til, at hudplejeprodukter optages mere effektivt af huden for et velplejet og sundt look. UNIQ sortimentet består yderligere af smukke spejle og voksperler. Spejlene sørger for de bedste forudsætninger for at lægge en perfekt makeup på grund af sine LED-lys og 4 forskellige spejle, mens voksperlerne sikrer professionel hårfjerning derhjemme. Pearl Wax er nemt og hurtigt at anvende og fungerer helt uden brug af strips. Huden efterlades fløjlsblød og fri for hår. Med voksperlerne slipper man for 90% af smerten, som man oplever ved brug af almindelig voksbehandlinger.

De populære UNIQ produkter

De bedst sælgende produkter i UNIQ serien er UNIQ Dermaroller DRS50 0.5 mm. og UNIQ Dermaroller DRS200 2.0 mm. Dermaroller DRS50 er en skånsom rulle, der er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0.5 mm, mens Dermaroller DSR200 er udstyret med mikronåle med en længde på 2.0 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes de døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Dermaroller DRS50 er særligt velegnet til huden i ansigtet, på halsen og på brystet, mens Dermaroller DRS200 er særligt velegnet til brug på kroppen, hvor den reducerer dybe ar, cellulitis og strækmærker samt virker opstrammende. En anden bestseller er UNIQ Pearl Wax Kit, der indeholder alt, hvad man skal bruge for at opnå hårfri, blød hud. Perlevoksen er nem og hurtig at anvende, og den kan benyttes på hele kroppen. Voksbehandlingen holder op til fire uger og er mindre smertefuld end en almindelig voksbehandling.

Ønsker du at forbedre din hudstruktur og fjerne uønskede hår, er de populære Dermaroller og den effektive Pearl Wax fra UNIQ musthaves for dig!