MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Filosofien bag UNIQ er at skabe innovative
og effektive produkter, der synligt forbedrer
hudens struktur og udseende. UNIQ sorti-
mentet dækker over de populære dermaroller
til både krop og ansigt.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM UNIQ

UNIQ DERMAROLLER

Perfect skin for everybody

UNIQ er en anerkendt producent af de effektive dermaroller, der hjælper tusindevis af kvinder med at opnå skøn og fejlfri hud – på en nem, skånsom og effektiv måde.

Historien bag UNIQ

UNIQ er en innovativ virksomhed, der står bag et af nutidens mest populære ’fænomener’ inden for moderne hudpleje – nemlig de populære dermaroller, der hjælper tusindevis af kvinder med at opnå skøn og fejlfri hud. Ideen bag UNIQ opstod på baggrund af en interesse for at gøre det nemt for kvinder at genopbygge smuk hud på en hurtig og enkel måde – og af denne interesse skabte teamet bag UNIQ de populære dermaroller, der efterhånden er blevet en del af den daglige skønhedsrutine hos mange kvinder.

UNIQ sortimentet

UNIQ dækker over et sortiment af effektive dermaroller, der synligt forbedrer hudens struktur i både ansigtet og på kroppen. Dermarolleren – også kendt under navnet, skin roller – sætter gang i hudens celle- og kollagenproduktion og reducerer derved ar, rynker pigmentpletter og fine linjer. Resultatet er smuk og fejlfri hud – og hvem drømmer ikke om det? Den effektive skin roller er desuden medvirkende til, at hudplejeprodukter optages mere effektivt af huden for et velplejet og sundt look.

De populære UNIQ produkter

De bedst sælgende produkter i UNIQ serien er UNIQ Dermaroller DRS50 0.5 mm. og UNIQ Dermaroller DRS200 2.0 mm. Dermaroller DRS50 er en skånsom rulle, der er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0.5 mm, mens Dermaroller DSR200 er udstyret med mikronåle med en længde på 2.0 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes de døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Dermaroller DRS50 er særligt velegnet til huden i ansigtet, på halsen og på brystet, mens Dermaroller DRS200 er særligt velegnet til brug på kroppen, hvor den reducerer dybe ar, cellulitis og strækmærker samt virker opstrammende.

Ønsker du at forbedre din hudstruktur og derved opnå smuk og fejlfri hud, er de populære Dermaroller fra UNIQ et musthave for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned