Vaseline

Vaseline er en yderst anerkendt producent af virkningsfulde produkter baseret på en formel, hvor vaseline er hovedingrediens. Vaselines sortiment tæller plejeprodukter, der hjælper millioner af mennesker med at komme tør hud til livs.

6 produkt(er)

Truly healthy skin starts with deep healing moisture

Vaseline er et internationalt brand, der producerer virkningsfulde plejeprodukter med vaseline som hovedingrediens. Resultatet er velplejet og sund hud.

Historien bag Vaseline

Vaseline er et internationalt brand, der blev etableret tilbage i 1870 af den unge britiske kemiker, Robert Augustus Chesebrough. Ideen bag Vaseline opstod, da Robert Augustus rejste til den lille by Titusville i staten, Pennsylvania, hvor han opdagede stoffet, petroleums, gavnlige virkninger på huden. Det blev begyndelsen på en revolution inden for hudpleje, der sidenhen har taget verden med storm, og som i dag hjælper millioner af mennesker verden over med at bekæmpe tør hud.

De populære Vaseline produkter

Vaseline dækker over et sortiment af virkningsfulde plejeprodukter til huden og læberne, der alle har én hovedingrediens tilfælles, nemlig vaseline. Vaseline er kendt for at have en helende og blødgørende effekt på huden, der efterlades med et sundt og velplejet udseende. Udvalget dækker blandt andet over håndcreme, læbepomade samt fugtgivende cremer, der alle imødekommer hudens behov for ultimativ pleje.

Vaseline bestsellere

Blandt Vaselines bestsellere finder man Vaseline Lip Therapy Aloe Vera og Vaseline Healty Hands Stronger Nails Lotion. Vaseline Lip Therapy Aloe Vera er en effektiv læbepomade, der tilfører ultimativ fugt til læberne samt beskytter dem imod skader fra vind og vejr. Resultatet er silkebløde og skinnende læber. Et andet bestsellerprodukt i serien er Vaseline Healty Hands Stronger Nails Lotion – en plejende håndcreme, der giver huden den optimale fugt og pleje samt beskytter neglene imod knæk og skader. Resultatet er markant stærkere negle efter blot 2 uger samt silkebløde hænder.

Ønsker du at forkæle din hud med masser af fugt og pleje, er Vaselines serie af plejeprodukter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Vaseline