TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Versace er et prisvindende modeimperium.
Parfumerne er indbegrebet af luksus,
glamour og elegance. Versace parfumerne er
kendt verden over, ikke kun for de unikke,
uimodståelige dufte, men også flakonen,
der er glamourøs, elegant og stilbevidst.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM VERSACE

Versace parfumer til mænd og kvinder

Versace – a world of luxury and design

Versace er et af verdens førende modehuse, som bl.a. skaber uimodståelige parfumer inspireret af forkærligheden for tradition, provokation og passionen for det vovede.

Historien bag Versace

Modedesigner Gianni Versace blev født i 1946 i Italien. Han fik design og mode ind med modermælken, da hans mor drev sin egen kjolebutik, hvor Versace fik job i teenage-årene.
I 1972 flyttede Versace til Milano, hvor han lavede freelance design for flere store italienske modehuse. I 1978 lancerede Versace sin første modekollektion, samme år åbnede den første Versacebutik i Milano.
Versace er kendt for sine glamourøse stilarter, han var nyskabende og brugte vovede og innovative materialer i sine kreationer.
I 1990´erne udvidede Versace sit modeimperium til også at tælle boligindretning og parfumer. Han lancerede sin klassiske Signature duftlinje i 1991.
Versace blev i 1997 skudt ned udenfor sit hjem i Miami. Modehuset Versace gik i arv til Gianni Versaces søster Donatello Versace.

De populære Versace parfumer

Versaces parfumer er indbegrebet af luksus, glamour og elegance. Parfumerne er kendt verden over, ikke kun for de unikke, uimodståelige dufte, men også emballagen, der er glamourøs, elegant og stilbevidst.

Versaces bestsellers

Bright Crystal Eau de Toilette er den absolut bedst sælgende parfume fra Versace. Bright Crystal er en frisk, sensuel og forførende duft, der med sine blomster- og frugtnoter udstråler femininitet og glamour.
Bright Crystal har topnoter af frisk, saftig granatæble, yuzu og vandnoter. Hjertenoter af lotus, magnolia og pæoner samt en klassisk bund af rav, mahogni og moskus.

Ønsker du at iføre dig en klassisk, elegant duft, der giver dig en følelse af glamour, er en parfume fra Versace uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Versace
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned