Viktor and Rolf

Viktor and Rolf er et hot hollandsk brand, der producerer ikoniske parfumer, der med sine sensuelle dufte forfører omgivelserne. Viktor and Rolfs sortiment dækker over lækre velduftende parfumer, der er indhyllet i vanedannende luksus til de selvsikre kvinder og mænd.

4 produkt(er)

Dedicated to make the impossible possible

Viktor and Rolf er et hot brand, der er kendt for at producere ikoniske produkter i allerhøjeste kvalitet. Viktor and Rolf er særligt anerkendt for sine velduftende parfumer, der forfører omgivelserne med sine eksplosive dufte.

Historien bag Viktor and Rolf

Viktor and Rolf er et hollandsk brand, der blev stiftet i 1993 af Viktor Horsting og Rolf Snoeren. Viktor and Rolf er kendt for sin plads i fashion-verdenen og sine avant-garde designs. I 2015 lancerede Viktor og Rolf deres første parfume Flowerbomb, der blev starten på en række lækre parfumer, som ligesom deres andre designs går mod konventionerne.

Viktor and Rolf produkterne

Viktor and Rolf spænder over et eksklusivt sortiment, der oser af glamour og magi. Viktor and Rolf er et unikt brand, der prioriterer luksus og kvalitet, hvilket blandt andet udmønter sig i Viktor and Rolfs velduftende og kvalitetsrige parfumer. Parfumerne indeholder alle et forførende element, der aldrig stopper med at overraske. Viktor and Rolfs produkter er alle fri for parabener.

Viktor and Rolf bestsellers

Blandt Viktor and Rolf bedst sælgende produkter er den feminine og ikoniske Flowerbomb Eau de Parfum. Flowerbomb er en sensuel parfume til lidenskabelige kvinder, der efterlader en sød blomsterduft på huden, som forfører alle og enhver. Lige i hælene på den lækre parfume er den maskuline og eksplosive Spicebomb Eau de Toilette, der henvender sig til den selvsikre mand, som ikke ønsker at gå på kompromis. Parfumen er yderst vanedannende med sin maskuline krydrede duft.

Ønsker du at iføre dig en velduftende parfume, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Viktor and Rolfs parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: fragrances.viktor-rolf.com/int