BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Vita Liberata

Vita Liberata er producent af fantastiske selvbrunere til hjemmebrug. Vita Liberatas sortiment består af forskellige spray tans, mousses, lotions og scrubs, der skaber den perfekte sommerkulør.

24 produkt(er)

The experts in luxury tanning & skincare

Vita Liberata er et populært brand, der producerer skønne selvbrunere til hjemmebrug. Selvbrunerne virker plejende på huden samt efterlader en naturlig kulør og en perfekt sommerglød.

Historien om Vita Liberata

Vita Liberata er en irlandsk virksomhed, der blev grundlagt i 2003 af Alyson Hogg. Alyson Hogg har igennem sit liv opbygget en stor indsigt i, hvordan forbrugerene tænker samt en skarp forretningssans inden for feltet. Dette har hjulpet hende til at starte brandet Vita Liberata op. Vita Liberata er hurtigt blevet et populært selvbruner-brand, der er kendt og anerkendt over hele verden. Alyson har skabt et unikt produkt med et højt kvalitetsniveau, som hele tiden bliver videreudviklet og forbedret samt allerede har vundet adskillige priser.

Vita Liberata produkterne

Vita Liberata er en unik linje af plejende selvbrunere, der gør det nemt at skabe en smuk solbrun kulør derhjemme uden den ubehagelige lugt og orange undertone, som mange spraytans kan give. Vita Liberata sortimentet består af forskellige spray tans, mousses, lotions, exfolierende scrubs og tanning handsker. Vita Liberata har et selvbrunerprodukt til alle hudtoner, så man kan opnå den flotte og ensartede sommerkulør, man ønsker. Derudover er produkterne behagelige at fordele på huden, og de giver en naturlig, frisk og jævn kulør med god holdbarhed. Vita Liberata produkterne er desuden dermatologisk testede samt fri for parabener, parfume og alkohol.

Vita Liberatas bestsellere

Blandt Vita Liberatas bestsellere ligger Super Fine Skin Polish, pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse Dark og Rich Tinted Self Tan Lotion Medium. Super Fine Skin Polish er en effektiv scrub, der blidt exfolierer huden, så den efterlades klar til selvbruning. pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse Dark er en selvbrunermousse, der skaber en mørk solbrun farve. Moussen er nem at påføre, og kuløren holder i hele 2-3 uger. Sidst men ikke mindst er Rich Tinted Self Tan Lotion Medium en økologisk selvbruner, der efterlader en naturlig og sommerlig bronzeglød på huden, som holder i 4-6 uger.

Drømmer du om en smuk sommerkulør hele året rundt, har Vita Liberata uden tvivl den perfekte selvbruner til dig!

Besøg producentens hjemmeside: Vita Liberata