Wahl Professional

Wahl Professional har i mange år arbejdet sammen med professionelle barberer for at skabe enestående hårtrimmere/klippemaskiner. Wahl Professional sortimentet rummer derfor kraftfulde og langtidsholdbare trimmere til manden, der holder af god kvalitet.

16 produkt(er)

Make tomorrow absolutely extraordinary

Wahl Professional er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at producere kraftfulde trimmere til manden, der elsker en god og solid trimmer af højeste kvalitet.

Historien bag Wahl Professional

Wahl Professionals historie tager sin begyndelse helt tilbage i 1919, hvor den første elektriske hårklipper så dagens lys for første gang. Ideen bag Wahl Professional opstod endnu tidligere – nemlig i år 1911, hvor Leo J. Wahl eksperimenterede med en vibrerende elektromagnetisk motor, der sidenhen skulle vise sig at danne fundamentet for den elektriske hårklipper, der må siges at have taget verden med storm. I dag er Wahl Professional en af de mest anerkendte producenter inden for grooming, og virksomheden har en bred skare af følgere, der er trofaste brugere af de populære og ikke mindst effektive trimmere.

De populære Wahl produkter

Wahl Professional har i mange år samarbejdet med førende barberer om at skabe et innovativt og brugervenligt produkt af højeste kvalitet. Resultatet af det mangeårige samarbejde er enestående og solide hårtrimmere til manden, der holder af god kvalitet. Wahl professionals sortiment byder i dag på en lang række professionelle trimmere, der er kendetegnet af en kraftfuld og langtidsholdbar motor, der sikrer en høj ydeevne samt et perfekt resultat – hver gang.

Wahl bestsellere

Den absolutte bestseller i serien er Wahl Professional Detailer Trimmer – en solid og kraftfuld ledningstrimmer, der sikrer en nøjagtig samt tæt klipning hver eneste gang. Den effektive trimmer er udstyret med præcisionsblade, der gør det muligt at skabe et detaljeret look. Lige i hælene på Detailer Trimmer kommer Wahl Professional Super Taper Trimmer, der er en multifunktionel ledningstrimmer, der sikrer en perfekt klipning af både hår og skæg.

Er du på udkig efter en kraftfuld trimmer med en høj ydeevne, er Wahl Professionals serie af kraftfulde trimmere det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Wahl Professional