Spar 25% på dufte - SHOP HER

Weleda

Weleda er de førende indenfor naturkosmetik på verdensplan og har over 90 års erfaring. De samme naturlige ingredienser er blevet brugt lige siden, og resultaterne af produkterne er fortsat helt igennem fantastiske.

1 til 36 af 100

Side

af 3

Side

af 3

Hit the spot with nature's power

Weleda er et anerkendt og verdensførende indenfor naturkosmetik, og har været det siden år 1921. Produkterne er produceret til at hjælpe mennesket og deres helbred. Målet og mottoet hos Weleda er at der skal være harmoni imellem naturen og mennesket. Naturen skal derfor behandles godt, så de fortsat kan producere naturlige produkter med naturlige råvarer.

Historien bag Weleda

En hollandsk læge, en østrigsk filosof og en kemiker og farmaceut fra München startede dette helt fantastiske naturkosmetiske brand i et sygehus og et farmaceutisk laboratorium i 1921. Det gik stærkt derfra og er nu repræsenteret i over 50 lande på verdensplan. Selv efter så mange år, bruges der stadig naturlige råvarer til produceringen af produkterne.

Weleda produkterne

Weleda er et naturkosmetisk hudplejebrand. Sortimentet er bredt med forskellige serie iblandt, så der er rig mulighed for at finde dit nye favorit produkt deriblandt. Visionen for Weleda har altid været den samme - mennesket og naturen skal gå i et med hinanden. For at produkterne kan bevare samme kvalitet, skal naturen også behandles med omsorg. Shop hudpleje, kropspleje, mundpleje og hårpleje fra Weleda


Weleda bestsellere


En klar bestseller fra Weleda er en universalcreme - nemlig Skin Food også kaldt mirakel salven. Salven har indholdt det samme siden 1926 og er stadig deres en af Weledas bestsellers. Stedmorblomst, morgenfrue og kamille beroligere huden mens stedmorblomst samtidig køler huden. Skin Food er rigtig god til meget tørre spots på huden og er desuden velegnet til tør, irriteret og sart hud.

Ønsker du rene, lækre og narturlige produkter, er Weleda lige noget for dig!
Besøg producentens hjemmeside: Weleda

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik